Tamara Vučić svoj dan započinje jedinstvenim i blagotvornim napitkom koji ne samo da poboljšava njeno opšte blagostanje, već i pomaže da održi zavidnu fizičku formu. Ovo piće je posebno dizajnirano da zadovolji potrebe i želje žena, što ga čini savršenim dodatkom jutarnjoj rutini svake dame.

 

 

Svima je evidentno da je ishrana Tamare Vučić ukorenjena u strogom režimu, koji preporučuje i nadgleda lekar ili sertifikovani nutricionista. Po dolasku Vukanovog naslednika, cenjena dama Srbije se uhvatila u koštac sa izazovom da skine višak kilograma koji se neizbežno nataložio na raznim delovima njenog tela, uključujući ruke, bokove, stomak, pa čak i lice. Na osnovu slika snimljenih tokom prijema, može se zaključiti da je Tamarin problem trajao duži vremenski period, otprilike godinu ili čak nekoliko godina, sve dok nije odlučila da se pozabavi njime ozbiljnije. Zbog svog stalnog održavanja besprijekornog izgleda, nedavno je doživjela značajnu transformaciju u gubitku težine, što je rezultiralo figurom koja je oličenje zavisti među svim ženama.

 

 

Lako se može uočiti u kojoj meri je Tamara Vučić posvećena svojoj ishrani, jer prva dama retko odstupa od nje i dosledno drži besprekornu evidenciju. To je posebno vidljivo tokom njenih javnih nastupa, gdje bez napora pokazuje svoju dobro zategnutu građu pažljivo birajući i besprijekorno oblačeći odjeću koja naglašava njenu izvajanu figuru.

 

 

Ne postoji precizan način da se utvrdi kako tačno konzumira svoje obroke, ali ono što sigurno znamo je da njegov dan počinje osvježavajućim toplim napitkom natopljenim limunom. Ova divna mješavina ne samo da se može pohvaliti brojnim zdravstvenim prednostima, već služi i u svrhu pomoći u gubitku težine pomažući pri otapanju tih tvrdoglavih kilograma.