Nakon razvoda od dugogodišnjeg partnera Vojislava Miloševića, sa kojim deli ćerku, cenjena voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je ponovo pronašla ljubav i da je trenutno u punoj romantičnoj vezi. Jeremićka je nedavno podelila zadivljujuću sliku na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Poznata po svojim čestim angažmanima na platformi, postavila je fotografiju na kojoj se vidi njena isprepletena ruka sa džentlmenom. Jovana Jeremić nedavno je dospela na naslovne strane kada je odlučila da ukloni sliku sa svog Instagram naloga.

 

 

 

Popularna voditeljka iznenadila je svoje pratioce podijelivši svoju fotografiju sa novim dečkom, koju je popratila iskrenim natpisom o ljubavi i potpunosti. U natpisu je istakla da je prava ljubav kao pun krug, dok je sve ostalo samo vrt prolaznih interesovanja. Međutim, ono što je privuklo pažnju mnogih nije samo njena romantična objava, već i činjenica da se na slici vidi kako nosi luksuzan i skup sat. Ovaj neočekivani detalj dodao je dodatni sloj intrige i uzbuđenja već šokantnom otkriću.

 

 

Ushićena sam što mogu da objavim da sam pozvan da prisustvujem venčanju jedne zaista izuzetne osobe koja ima ogroman značaj u mom životu. Ovaj gospodin, koji je nevjerovatnih 14 godina stariji od mene, sada je postao moj voljeni partner, omogućavajući mi da uživam u radosti konačnog pronalaska pravog druženja. Međutim, moram potvrditi svoje pravo da detalje naše veze zasad zadržim u tajnosti.Kada se zaljubim, potpuno me obuzme ta osoba, čineći je apsolutnim centrom mog svijeta i univerzuma koji se vrti oko njega.

 

 

Srećom, ovaj izuzetan čovjek je dosljedno pokazivao svoju nepokolebljivu dobrotu prema meni, dosljedno se brinući o mojim potrebama i iskreno pokazujući svoju naklonost. U potpunoj suprotnosti sa mojim prethodnim iskustvima, gdje sam nailazio samo na nejake pojedince, ovaj čovjek stoji glavom i ramenima iznad ostalih. Sa sigurnošću mogu da tvrdim da nikada nisam sreo čoveka tako snažnog i otpornog kao što je on. Ova otkrića je voditeljka podijelila tokom nastupa u cijenjenoj emisiji “Premijera”.