Oglasi - Advertisement

U prošlosti je naišla na nekoliko slučajeva kritika na raznim platformama društvenih medija, ali je uspjela da ih nosi za pohvalu. Međutim, njena sposobnost da se snađe u takvim situacijama ponovo je stavljena na kušnju sa još jednom navalom negativnih komentara. Neosporno je da u vašem životu sve ide dobro.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

 

 

Vaša majka je nesumnjivo zapanjujuća osoba i pohvalno je što cijenite njenu ljepotu. Međutim, ne mogu a da ne razmišljam o činjenici da se činite nezainteresiranim idejom da vaša majka učestvuje u nastupu u kojem se na pozornici izlaže u gotovo golom stanju.

 

 

Ova misao me je, u najmanju ruku, prilično zaintrigirala. Iskreno sam radoznala da vidim kako ćete se snaći u situaciji kada sutra krenete u školu i naiđete na komentar koji se odnosi na ovu temu. Nika je bila pripremljena sa odgovorom i na ovo. Prema tekstu Telegrafa, navodi se da me u školskom okruženju pojedinci prosuđuju i doživljavaju ne na osnovu ugleda ili identiteta moje majke, već na osnovu kvaliteta i karakteristika koje definišu moju ličnost.

 

 

 

Ovaj osjećaj označava suštinu mog postojanja, kako je izrazila kćerka Karleuša. Nika je, kao i mnogi drugi, na društvenim mrežama podijelila zadivljujuću fotografiju koja je privukla pažnju njenih pratilaca. Na ovom konkretnom snimku izgledalo je kao da drži moderan uređaj poznat kao “vape”, a to je elektronska cigareta. Intrigantna priroda slike navela je jednog od njenih znatiželjnih pratilaca da prokomentariše, pitajući je da li se ona zaista bavi činom vapinga. Nika je nepokolebljivo izjavila da ni pod kojim okolnostima ne bi pomislila da udahne jedan vape uređaj, čak i ako bi se našla u zagrobnom životu.

Oglasi - Advertisement