Nakon impresivnog trogodišnjeg boravka na društvenoj mreži Jutjub, voljeni rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su zadivljujuće otkriće – njihova akumulirana zarada iznosila je vrtoglavih 179.564 evra.

Ovo izvanredno dostignuće je svedočanstvo njihove nepokolebljive posvećenosti, kreativnosti i nepokolebljive posvećenosti njihovoj online prisutnosti, koja je očarala i očarala milione fanova i pratilaca širom digitalnog carstva. Tokom svog uzbudljivog putovanja, Luna i Marko su dosledno demonstrirali svoju neuporedivu sposobnost da zaokupe publiku, ostavljajući neizbrisiv trag u stalno evoluirajućem pejzažu onlajn zabave.

Kako njihovo virtuelno carstvo nastavlja da se širi, dinamični duo ostaje posvećen isporuci neuporedivog sadržaja i dijeljenju svojih izuzetnih iskustava, osiguravajući njihov trajni uspjeh u zadivljujućem svijetu digitalnih medija. Ali tu se ne zaustavlja. Analitika je osvetlila i demografiju Miljkovićeve baze pratilaca. Ispitivanjem podataka o dobi, spolu i lokaciji možemo bolje razumjeti ko se točno bavi njegovim sadržajem. Ove informacije su ključne za brendove i trgovce koji žele da sarađuju sa uticajnim ljudima, jer im pomažu da svoje kampanje ciljaju na pravu publiku. Prvo i najvažnije, pogledajmo bliže stope angažmana.

Prema podacima koje prenosi Miljković, njegove objave izazivaju značajnu pažnju njegovih pratilaca. Stopa angažmana, koja se izračunava dijeljenjem ukupnog broja interakcija (kao što su lajkovi, komentari i dijeljenja) sa brojem pratilaca, pokazuje nivo interesovanja i interakcije koje generiše njegov sadržaj. Marko Miljković je nedavno na svom Instagram profilu podijelio neke pronicljive analitike, rasvijetlivši neke zanimljive podatke. Zaronimo u detalje kako bismo stekli dublje razumijevanje onoga što ova analitika otkriva. Uz to, analitika pruža uvid u najbolja vremena za objavljivanje radi maksimalnog dosega i angažmana.