Aleksandra Prijović, popularna pevačica koja je obeležila ovu godinu nizom uspešnih koncerata širom regiona, nedavno je progovorila o svojim koleginicama Jeleni Karleuši i Svetlani Ceci Ražnatović, kao i o svojim ličnim planovima za budućnost.

 

 

Prijovićeva je prvo podelila svoje utiske o nastupima tokom prazničnog perioda, ističući da uvek radi dan pre Nove godine, samu Novu godinu i dan posle, ali da pokušava da provede vreme sa porodicom tokom dana. Otkrila je da je kupila poklone nekoliko dana ranije, s obzirom na svoj gust raspored, ali da se trudi da odmori pre nastupa. Takođe, istakla je da je svesna svog uspeha i da se rado priseća početaka svoje karijere, uz zahvalnost Bogu na isplativosti svog dugogodišnjeg rada.

 

 

Što se tiče odnosa sa koleginicama, posebno se osvrnula na nedavni susret sa Jelenom Karleušom. Iako su u jednom trenutku bile u lošim odnosima, Prijovićeva je otkrila da su nesporazume rešile susretom i da je uvek pozdravlja kada je sretne, naglašavajući da je to praksa koja traje godinama.Na pitanje o Ceci Ražnatović, Prijovićeva je izrazila ljubav prema popularnoj pevačici i istakla koliko je Ceca bila podrška tokom svih godina. Otkrila je da je Ceca svojim prisustvom na njenim koncertima pokazala veliku podršku, a da je eventualna saradnja u budućnosti stvar koja se nikada unapred ne planira.

 

Govoreći o planovima za sledeću godinu, Prijovićeva je najavila nastavak svoje koncertne turneje, naglašavajući da za sada ne planira ništa drugo. Na pitanje o porodičnim planovima, otkrila je da bi volela da ima što više dece i da nije nešto što unapred planira, već bi sve volela da bude spontano.Na kraju, Aleksandra je otkrila da njen sin želi brata ili sestru, izražavajući želju za proširenjem porodice. S osmehom je dodala da ni njenog sina Akija nisu planirali, ali da je sve ispalo savršeno.