Anđela Ražnatović, polusestra Anastasije Ražnatović, privukla je veliku pažnju na njezinom rođendanskom slavlju, gdje su se okupili mnogi prijatelji i estradne kolege. Anđela, rođena 1980. godine kao rezultat veze između Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović, završila je Bogoslovski fakultet i objavila zbirku pesama.Na ovoj zadivljujućoj fotografiji vidimo prelepu Anjelu, ćerku Arkana, rođenu iz njegove veze sa poznatom glumicom.

 

 

U prošlosti je Anđela bila u središtu medijske pažnje zbog veze s Kristijanom Golubovićem prije gotovo dvije decenije, kada je on služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. Njezina veza s Golubovićem izazvala je interes javnosti, a mediji su izvještavali o njihovoj romansi.Suprotno dosadašnjim pričama o potencijalnom braku Kristijana Golubovića i Arkanove ćerke Anđele, njih dvoje se nikada nisu venčali. Uprkos tome, Anđela je održala srdačan odnos sa Anastasijom i Veljkom, čak je i učestvovala u njihovim radosnim prilikama, poput Veljkovog venčanja.

Tokom Anastasijinog rođendana, Anđela je privukla pažnju svih poklonivši bratu Veljku izuzetan poklon – uramljenu sliku očaravajućeg Belog anđela. Anđelino stalno prisustvo na raznim porodičnim okupljanjima ne samo da odražava njenu snažnu vezu sa Anastasijom i Veljkom, već i pokazuje njenu duboku uključenost u njihove živote. Štaviše, njeno prisustvo na Veljkovom venčanju dodatno naglašava blisku vezu koju svi dele.

 

Rođendansko slavlje Anastasije Ražnatović ne samo da je obradovalo njene najmilije, već je privuklo i pažnju medija. Anastasija i njen dečko Nemanja Gudelj, duboko zaljubljeni jedno u drugo, prikazali su svoje blažene i ljubazne trenutke kroz zadivljujuće fotografije koje su podeljene na raznim platformama društvenih mreža. Skupu su prisustvovali i ostali dragi članovi porodice, među kojima su i Veljko Ražnatović i njegova voljena supruga Bogdana.