Đoković je u nedelju oko 13.30 časova prebačen u beogradski Urgentni centar. Kako prenosi Kurir, otac najboljeg tenisera svijeta pao je i teško povrijedio rame. Prema informacijama do kojih je došao Currier, Stan je povrijeđen dok je hranio ptice. Đoković je tom prilikom pao sa stolice i slomio nadlakticu.

Novakov otac zbrinut je na ortopediji, a Stan je zbog težine zadobijenih povreda morao da ostane u bolnici. Doktor želi sve da provjeri i može odlučiti koji je sljedeći korak tek nakon dodatnih detaljnih pregleda. Njegova porodica je došla u posjetu Đokoviću.

Sve se dogodilo danas popodne (oko 13.30 sati) i saznajemo da je Srđan pao i da je nakon toga zbrinut u ustanovi. Naime, kada je Đoković hranio ptice, pao je sa stolice na koju se penjao. Tada je Stan slomio humerus. Prema poslednjim vestima iz izvora bliskih Đokoviću, Stan je zadobio dva preloma kostiju i očekuje se operacija i oporavak u bolnici, preneo je Sport klub. Novak Đoković je odmah otputovao u Cal State da poseti svog oca, gde ga je naš fotograf fotografisao.

IME NIKOLE TESLE ZAPRAVO NIJE BILO NIKOLA: Šok detalji iz života srpskog naučnika koji otkrivaju kako se ZAPRAVO zvao

Prije oko 167 godina rođen je Nikola Tesla. Umro je u 87. godini i bio je jedini Srbin koji je po njemu nazvao Tesla, međunarodnu mjernu jedinicu (mjeru gustine magnetnog fluksa ili jačine magnetnog polja). Gotovo svaka priča o njemu ispričana je više od vijeka i po. Međutim, postoji dio njegove biografije koji mnogima nije poznat. U decembru 2019. godine pojavio se malo poznat detalj o Teslinom životu, a naknadno je otkriveno da kršteno ime velikog naučnika nije Aleksandar Ninković, koji je dugi niz godina revnosno čuvao uspomenu na velikog naučnika Nikolu. Srpska ideja nauke i kulture, objavila je na Fejsbuku odlomak iz knjige u kojoj se tvrdi da Teslino krsno ime nije Nikolaj.

Odnosno, stoji da je pravo ime našeg velikog naučnika zapravo bilo Nikolas. Najvažniji Teslini izumi bili su polifazni sistem, rotaciono magnetno polje, asinhroni motor, sinhroni motor i Teslin transformator. Takođe je otkrio metodu generisanja visokofrekventnih struja i dao značajan doprinos u prenosu i modulaciji radio signala. Njegov sistem naizmjenične struje omogućio je lakši i efikasniji prijenos električne energije na velike udaljenosti. Bio je ključna figura u izgradnji prve hidroelektrane na Nijagarinim vodopadima.