Povodom fizičkog izlaska albuma „Alpha“ i „Omega“ na CD-u i vinilu, regionalna zvezda Jelena Karleuša organizovala je žurku sa obožavaocima u tržnom centru u Beogradu.

Neviđena publika i stotine fanova satima su strpljivo čekali da JK dođe na red za fotografisanje i davanje autograma, a u gomili je bio i Adam Adakta koji ga je zamolio da mirno kao i svi drugi sačeka svoj red za fotografisanje. JK i dobio autogram od svoje omiljene pevačice.

Inače, veliko interesovanje za “meet and greet” nisu pokazali samo Jelenini fanovi, već i mnogi drugi posetioci tržnog centra. Svako ko je poželeo da vidi kako pop superzvezda uživo nastupa i fotografiše, dočekala je totalna “blokada” i stampedo.

“PILA SAM JOGURT SA LANOM SVAKO JUTRO, 2 NEDELJE I OČISTILA CREVA: Kad sam stala na vagu, zanemela sam od šoka”

Jedna žena koja je svako jutro pila laneni jogurt imala je vrlo pozitivno iskustvo. “Kada sam bio mlad, nisam mnogo obraćao pažnju na to šta jedem, a ni hranu nisam posebno voleo. Međutim, u školskim danima, kada sam počeo da radim i napustio roditelje, počeo sam da jedem dosta brzo. hrana, grickalice i problemi su počeli da se javljaju, ali za mene je bilo pitanje da nađem vremena, da se organizujem i da živim svoj život. Dodala je da je do tada počela da se deblja i da je njeno tijelo sve više nesposobno da podnese lošu hranu. „Znao sam da moram nešto da promenim… Kao i svi drugi u kompjuterskom dobu, odlučio sam da na internetu potražim rešenja za svoje probleme.“

Rekla je da ne voli jabukovo sirće i limun, pa je ovakav recept nije zanimao, ali je zato našla recept koji uključuje lan! “Nikad ranije nisam jela te čudne sjemenke i nisu mi izgledale posebno privlačne…ali, odlučila sam da probam! Ostavite ih preko noći i poslužite kao sluzavu masu ujutro Recepti koji se jedu u komadi nisu izvodljivi.” Zato kupuje laneno brašno jer se, za razliku od cijelog sjemena, lako probavlja i može se naći u svakoj dobro snabdjevenoj prodavnici zdrave hrane. “Svako jutro sam pila šolju jogurta i kašiku mlevenog lana i ubrzo sam primetila da su mi stolice pravilnije, stomak manje naduvan i gasovi više nisu problem.” Konačno, i najvažnije: kada je dve nedelje kasnije stala na vagu, bila je prijatno iznenađena kada je otkrila da je smršala dva kilograma!