Vesna Joksimović je poznata po tome što ljubazno deli uvide u svoj svakodnevni život, od zanosnih putnih avantura do besprekornih modnih izbora. Kao cenjena bivša supruga Željka Joksimovića, na svojim društvenim mrežama prihvata transparentnost i autentičnost.

 

 

Uvažena bivša supružnica Željka Joksimovića u iskrenom prikazu na Instagramu graciozno je prenela svoju duboku tugu. Nažalost, njen voljeni otac Stanko napustio je ovo zemaljsko carstvo, ostavivši je beznadežnom. Iz njene potresne poruke postaje očigledno da je njihova veza bila neizmjerna dubina i privrženost. Zbogom, dragi oče – Vesna je graciozno izrazila svoja osećanja, proprativši svoje iskrene reči kolekcijom zadivljujućih fotografija na kojima je zabeležena blistava mladost njenog oca.

 

 

Mina i ja smo duboko obeshrabrene – izrazila je ona, popraćena dirljivom kolekcijom fotografija. Posebno je naglasila da se čak i naša ćerka, rođena u zajednici sa renomiranim muzičarem, takođe bori sa dubokim uticajem gubitka svog voljenog dede. I Mina Joksimović se elokventno osvrnula na ovaj teški gubitak, odajući joj srdačnu počast u posvećenoj objavi na Instagramu. Dragi dedo Stanko, tvoj odlazak je ostavio nezamjenjivu prazninu u mom srcu. Oličili ste suštinu izuzetnog djeda i izvanredne ličnosti. Tvoja nepokolebljiva podrška i nepokolebljiva ljubav prema meni nisu imali granice. Vaša dobronamjernost, nesebičnost, nepokolebljiva čvrstina i životna želja utisnuli su u mene trajni utisak.

 

 

Čak i do svojih poslednjih trenutaka, pokazali ste ogromnu snagu i otpornost. Tvoja žarka želja za mojim uspjehom, koji sam s ponosom postigao za vrijeme tvog života, zauvijek će biti njegovana. Obožavani od svih koji su imali privilegiju da vas poznaju, vaš duh sada živi u carstvu daleko spokojnije. Radosna prilika Božića zauvijek će biti obojena gorko-slatkom čežnjom za vašim prisustvom. Zahvalnost ispunjava moje srce dok razmišljam o svemu što si mi poklonio, najdraži deda – izrazila je Mina iskrenim rečima uz kolekciju dragih fotografija.