Tijana Dapčević je duboko zaljubljena u svog supruga više od dve decenije i obožava njegov izgled. Tokom svoje opsežne muzičke karijere, Tijana je ostala konstantno prisutna u industriji, poznata po svom neprestanom osmehu i nepokolebljivom entuzijazmu kada se upušta u razgovore i deli šaljive anegdote. Da proširim ovu ideju, želio bih dati detaljnije objašnjenje. Iako se i ona, kao i svi drugi, povremeno suočava s izazovima, uspijeva prikriti sve znakove nevolje. Umjesto toga, ona crpi snagu da savlada životne prepreke isključivo iz podrške i ljubavi koju dobija od svoje porodice.

 

Tijana i Milan Dapčević u srećnom su braku više od dve decenije, a njihova lepa veza im je donela divnog sina po imenu Vuk. Njihova ljubavna priča počela je kada ih je sudbina spojila na uzbudljivoj košarkaškoj utakmici u šarmantnom gradu Somboru. Odmah privučeni magnetnim prisustvom jedno drugog, Tijana i Milan su se upustili u burnu romansu koja je brzo prerasla u nešto zaista izuzetno.

 

 

U roku od samo četiri dana od njihovog očaravajućeg susreta, doneli su hrabru odluku da isprepletu svoje živote i krenu na neverovatno putovanje zajedničkog života kao par. Datom tvrdnjom se traži proširenje određenog sadržaja ili ideje. Dana 28. aprila 2001. održana je njihova vjenčana ceremonija. Milan, kao osoba koja obično zazire od javnih nastupa, u suprotnosti je s Tijanom, koja aktivno ulazi u centar pažnje i uživa u medijskoj pažnji.

 

 

 

Kružile su glasine da mi je Milan bio nevjeran, ali ja sam to odlučio ne opovrgnuti jer za nas to nije imalo značaja. Istina, ni Milan ni ja se nikada nismo izdali! Tokom svih ovih godina, ostala sam nepokolebljivo posvećena svom mužu, nikada nisam ni razmišljala o mogućnosti da budem sa drugim muškarcem.