Božidar Pavlić, popularno poznat kao Božo Kralj, nedavno je zaokupio pažnju korisnika društvenih mreža i medija, nakon što je na jednom od njenih koncerata objavljena fotografija na kojoj je on zajedno sa proslavljenom muzičarkom Aleksandrom Prijović. Tokom naknadnog intervjua, Pavlić je iznio intrigantne detalje o susretu, otkrivajući da se čitava interakcija odvijala spontano. On je objasnio da je smogao hrabrosti da priđe obezbeđenju, tražeći kratku priliku da se fotografiše sa talentovanom umetnicom, što se iznenađujuće pretvorilo u neverovatnu priliku da lično upozna Prijovićku.

 

Božo je jasno istakao da je muškarac od glave do pete i da se oblači casual dok je na poslu. Osvrnuo se na svoj izgled i izbegao probleme na ulici, klubovima i drugim mestima na kojima se kreće. Istakao je da je pristupačan i da nema problema s napadima, dodajući da muškarci ponekad priđu i ponude mu piće, a situaciju oko toga je opisao kao zabavnu.

 

Božo je duboko uključen u industriju ljepote i ima istinsku strast prema kozmetici i srodnim proizvodima. Aleksandru Prijović veoma poštuje i otvoreno joj izražava svoje divljenje. Božo oštro negira da je ikada koristio pogrdnu reč “cajka” kada je govorio o srpskim pevačima. Naprotiv, on svesrdno hvali Prijovićevu kao izuzetnu umjetnicu, ističući da su njena postignuća i postignuća zaslužena.

 

 

Pred kraj intervjua, Božo je otvoreno izrazio svoje duboko divljenje neverovatno talentovanim Jelenom Karleušom i Natašom Bekvalac. Pored toga, MC Stojana je proglasio svojim omiljenim dečkom, naglašavajući značaj njihove veze. Nadalje, Božo je napravio iskreno otkriće, priznavši da ga je na raznim društvenim mrežama blokirala niko drugi do sama Karleuša. Ovo otkriće je proizašlo iz spoznaje da bi se njihove ličnosti i mišljenja mogli sukobiti zbog njihovih zapanjujuće sličnih optužbi.