U smelom i neočekivanom  potezu, Tamara Đurić je donela hrabru odluku da prigrli svoje pravo ja vraćajući se svom prirodnom starom izgledu. Jučer je u jednoj veoma renomiranoj privatnoj klinici podvrgnuta transformativnoj proceduri uklanjanja silikonskih implantata iz grudi. Ovaj izuzetan izbor označava značajnu prekretnicu za Tamaru jer ulazi u 2024. godinu oslobođena definitivnih karakteristika koje su krasile njenu građu tokom dužeg vremenskog perioda.

 

 

Na društvenim mrežama, Tamara je podelila snimke svog novog, prirodnog izgleda, naglašavajući da želi vratiti autentičnost i da se više ne želi pridržavati trendova. Za portal je izjavila: “Tako je, nemam više silikona u grudima. To mi je demode, ne sviđa mi se da imam silikone. Lepše su mi prirodne grudi, naspram ovako velike zadnjice.”

 

 

Ovaj korak Tamare Đurić privukao je pažnju javnosti, a ona ističe da je odlučila postati prirodna jer joj se to više dopada. Tvrdi da nije reč o prolaznoj fazi i da je zaista oduševljena svojim starim-novim izgledom.

 

 

Odluka Tamare Đurić da prihvati svoj prirodni izgled izazvala je značajnu pažnju javnosti, a ona ističe da njen izbor nije prolazan trend već iskrena preferencija. Izražava svoje neizmjerno zadovoljstvo povratkom svom izvornom izgledu, potvrđujući da joj to donosi veliku radost i zadovoljstvo. Nadalje, Tamara je preuzela inicijativu ne samo da se podvrgne povećanju grudi, već je odlučila i da odbaci svoje prepoznatljive šnale za kosu, čime je naglasila svoju potpunu transformaciju u smislu stila. Očigledno je da je ova ambiciozna glumica odlučna da odiše aurom autentičnosti i da kao prioritet stavi suštinu povratka svojoj prirodnoj estetici.