Istaknuta osoba u glazbenoj industriji Srbije i Balkana, Milica Todorović ostavila je trajan trag, učvrstivši svoju poziciju tijekom niza godina. Podrijetlom iz Kruševca, rođena je 13. listopada 1990., a duboku strast prema glazbi pokazivala je od malih nogu, čak je s nepunih 13 godina sudjelovala u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Iako se bavila sportom, istinska odanost uvijek je bila prema svijetu glazbe. Unatoč tome što je doživjela slomljeno srce u svojim romantičnim nastojanjima, postoji tračak nade za pozitivan preokret u njezinom ljubavnom životu.

 

 

Milica Todorović, poznata pjevačica, slavljena je zbog svoje odlučne posvećenosti slobodi pojedinca i svoje nepopustljive sposobnosti da uživa u njoj. Ipak, to ne znači da je imuna na privlačnost romantike. Fragmentirani izvještaji pružili su nam uvid u njezine romantične bijegove. Milica do sada nije javno viđena s društvom nakon šestomjesečne veze s glumcem Petrom Strugarom, koja je mnogima ostala u lijepom sjećanju.

 

 

U iskrenoj ispovesti za Telegraf, Milica je priznala da je gospodin uhvaćen na fotografiji, bez sumnje, njen dečko. Nakon ovog otkrića lokalni mediji identificirali su ga kao Lazara Granića. Lazar, poznata ličnost na društvenim mrežama, dolazi iz Novog Sada i ima impresivan staž u manekenskoj industriji. Njegovo prisustvo na internetu krase slike koje oduzimaju dah i neporecivo ističu njegov besprijekoran izgled.

 

 

Nekada istaknuta figura u industriji modela, Lazar je sada postigao golem uspjeh na polju tetoviranja obrva. Kratak pregled njegovih profila na društvenim mrežama daje uvid u njegovu blisku vezu s Novakom Đokovićem, o čemu svjedoči fotografija koja ostavlja bez daha njihovo prijateljstvo. Dok točno podrijetlo njihove veze ostaje obavijeno velom tajne, Miličina potvrda njihove veze uvjerava nas da iza toga postoji valjano rezonovanje. Vrijedi napomenuti da je Milica ranije bila u vezi s Radetom, bratom Saše Kovačevića, iako je njihova ljubavna veza možda bila kratkog vijeka, uspjeli su održati čvrstu vezu.