Barbara Bobak, srpska pevačica, nedavno je doživela neprijatno iskustvo tokom boravka na španskom ostrvu Tenerife, gde je postala žrtva džeparoša. Iako joj se ostrvo dopalo, krađa je pokvarila njen ukupan utisak.Pevačica je podelila svoje iskustvo, otkrivši da je određena suma novca ukradena iz njenog novčanika. Barbara priznaje da je to delimično bila njena greška, jer je novčanik ostavila na vidnom mestu dok se zabavljala s prijateljima.

 

 

“Mlatarala sam novčanikom pred ljudima pred kojima nisam trebala, ostavila sam ga na vidnom mestu, jer smo se bukvalno svi razbacali okolo, i posle… To se sve desilo u dva, tri minuta, mi smo se vratili i mog novca nije bilo, ali sva dokumenta su ostala i sve moje bitnije stvari su ostale, tako da, eto, tamo sam naučila jednu školu,” otkrila je Barbara.

 

 

Unatoč ovom neprijatnom događaju, pevačica naglašava da je njeno iskustvo na Tenerifima bilo interesantno, ispunjeno ljubavlju i izazovima, te da bi ponovila sve, ističući pozitivne aspekte svog boravka na ostrvu.

 

 

Barbara nije krivila okolinu ili ostrvo, već je prepoznala svoju odgovornost u celoj situaciji. Ovo iskustvo je za nju bila lekcija i prilika da se bolje organizuje i pazljivije čuva svoje stvari u javnosti.Iako je izgubila određeni iznos novca, Barbara ceni da su sva njena dokumenta i bitne stvari ostala netaknuta, pružajući joj olakšanje u ovom neugodnom incidentu. Uprkos ovoj nesretnoj pojavi, pevačica ističe da je njeno vreme na Tenerifima bilo zadivljujuće, prepuno ljubavi i prepreka, te bi rado krenula na putovanje iznova, naglašavajući povoljne elemente svog boravka na ostrvu.S obzirom na pozitivan duh koji izražava, može se zaključiti da ova situacija nije narušila njenu ljubav prema putovanjima i istraživanju novih destinacija.