Prema New York Postu, viralni video s vještim majstorom pizze porijeklom sa Floride kruži raznim platformama društvenih medija.

U ovom intrigantnom snimku, stručnjak za pizzu otkriva pametnu tehniku ​​da diskretno “pribavi” krišku pizze, a da mušterija ne posumnja ni u šta. U viralnom videu koji je prikupio preko 3,4 miliona pregleda, Džej Rajan je iznenadio gledaoce svojim neočekivanim postupcima nakon što je izvadio sveže ispečenu picu iz rerne i odložio je na kuhinjski pult, prenosi Telegraf.rs. Ryan hvata nož i vješto manevrira njime, režući pizzu sa dva savršeno poravnata reza tačno u sredini. Dok završava rezove, na stolu ostaje posebna “traka” pice, odvojena od ostatka slatke pite.

Brzim pokretom, Ryan brzo prenosi preostali dio pizze u za to predviđenu kutiju, osiguravajući da svaka kriška bude sigurno i uredno spakovana. Nakon toga je nastavio da dijeli dvije polovine na manje dijelove, što je rezultiralo ishodom u kojem je odsustvo bilo kojeg dijela postalo izuzetno teško otkriti. Pred kraj video snimka, nastavlja sa predstavljanjem jasne “trake” i izgovara riječ “Večera” s dozom intrige i iščekivanja, efektivno izazivajući radoznalost gledalaca. Ovaj suptilan, ali zadivljujući čin služi kao savršen teaser, ostavljajući nas da čeznemo za još i željno iščekujemo koja iznenađenja nas očekuju u sljedećem dijelu.

Uključivanje ovog primamljivog trenutka dodatno doprinosi ukupnoj napetosti i privlačnosti videa, ostavljajući trajan utisak na publiku. TikTok zajednica ostala je u potpunoj nevjerici kada su naišla na video koji prikazuje bizarnu tehniku ​​rezanja pice, koju su oštro osudili kao čin “krađe”. Ogorčeni ovim otkrićem, brojni korisnici otišli su u odjeljak za komentare kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo, obećavajući da će usvojiti novi pristup prilikom naručivanja pizza u budućnosti – posebno tražeći da njihove slatke pite ostanu nerezane.