Sveštenik Nemanja, star 33 godine, tragično je izgubio život u razornoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u neposrednoj blizini Kragujevca. Nesrećni incident dogodio se dok je putovao sa svojom voljenom suprugom i tri dragocjene kćeri.

 

U nedelju uveče u mestu Botunje dogodila se tragedija u kojoj je u razornoj saobraćajnoj nesreći život izgubio Nemanja Veličković, 33-godišnji sveštenik iz Braničevske eparhije. Incident se dogodio oko 18.50 časova na državnom putu koji povezuje Batočinu i Kragujevac. Pojedinac je sjedio na vozačkom sjedištu jednog od automobila upletenih u užasnu seriju sudara, i tragično, njegov život je trenutno ugašen na mjestu događaja. U pratnji supruge i njihove tri ćerke, našli su se u saobraćajnoj nesreći, zadobivši povrede koje su zahtevale lekarsku pomoć u bolnici u Kragujevcu.

 

 

Žena je zadobila povredu šake, a djeca su sada bezbedna i više nisu u opasnosti. U toj tragičnoj saobraćajnoj nesreći, nesrećna žrtva je bio isključivo Nemanja Veličković, koji je izgubio život. Međutim, povređeno je ukupno osam osoba koje su hitno prevezene u KC Kragujevac na hitnu medicinsku pomoć. Među ranjenima je petoro nedužne djece, za koje je, prema najnovijem jutrošnjem ažuriranju, saopšteno da su u stabilnom stanju, pružajući tračak nade u teškim okolnostima. Tragično, jedina žrtva koja je podlegla nemilosrdnom incidentu je Nemanja Veličković, koji je u tren oka izgubio svoj dragoceni život.

 

 

 

 

U katastrofalnom sudaru ukupno je osam osoba zadobilo povrede različitog stepena, zbog čega su bili hitno prevezeni u cenjeni kragujevački centar, gde im je hitno ukazana lekarska pomoć koja im je spasila život. Među ranjenima je bilo petoro djece nježnog srca, koja su, prema najnovijem jutarnjem ažuriranju, pokazivala znakove stabilnosti i otpornosti, pružajući tako tračak nade u nemilosrdnim i teškim okolnostima.