Izuzetno je rijetka pojava svjedočiti poznatom Harisu Džinoviću bez zaštitnog šešira, što ga čini izuzetnim prizorom. Uspeli smo da dobijemo zadivljujuću fotografiju koja prikazuje njegov izgled bez ovog kultnog dodatka.

 

Mali je broj pojedinaca koji su svjesni pravog izgleda pjevača kada skine kapu! Haris Džinović stekao je izrazitu reputaciju po tome što stalno nosi šešir u javnosti, zbog čega je široj javnosti gotovo nemoguće da vidi njegovo lice bez ovog prepoznatljivog dodatka. Svi se pitamo kakvu frizuru krije ispod šešira.  Međutim, nedavno se na raznim društvenim mrežama pojavio intrigantan video, pružajući rijetku priliku da svjedoči popularnom pjevaču bez uobičajenog pokrivala za glavu, omogućavajući gledateljima da konačno otkriju njegov pravi izgled.

 

 

Prilikom ulaska Harisa Džinovića u automobil dogodio se neobičan incident u kojem je cijenjenom pjevaču neočekivano skliznuo šešir s glave, otkrivši nakratko njegovu autentičnu frizuru, prije nego što se brzo namjestio i vratio šešir na glavu. Džinović je otkrio svoj kultni šešir početkom 1980-ih, što je označilo značajan trenutak u njegovoj karijeri kada je izašao na scenu zajedno sa renomiranom grupom “Sar e Roma”.

 

 

Od tog trenutka pa nadalje, privilegija da mu prisustvuju bez zaštitnog pokrivala za glavu je isključivo rezervisana za njegove najbliže članove porodice i najbliže prijatelje. Naime, za vrijeme služenja u vojsci odlučio je da se trajno oprosti od svojih brkova, čime je postao relikt prošlosti. Kada je u pitanju njegova odjeća na sceni, Džinović se obično odlučuje za jednostavan, ali bezvremenski ansambl, često oblačivši kombinaciju farmerki i elegantne crne majice kako bi upotpunio svoje očaravajuće nastupe.