Sejo Kolač, istaknuti izvođač, postigao je niz uspjeha prije nego što se povukao iz javnosti, ali njegovi neizbrisivi hitovi i dalje su prisutni. Nedavno je objavljen video na internetu koji prikazuje trenutni izgled ovog legendarnog pjevača i ističe njegovu impresivnu vokalnu moć.

 

 

Sejo Kolač se pojavio s osmijehom upućenim prema kameri i izveo ono što bi se moglo smatrati njegovim najvećim hitom, “Ala, ala”. Odjeljak za komentare bio je ispunjen gledaocima koji su izrazili uvjerenje da emisija jednostavno nije ista bez njega. Važno je napomenuti da je Sonja Jović podnijela prijavu protiv Seje Kalača zbog uznemiravanja i prijetnji nasiljem, što je rezultiralo izricanjem mjera opreza pjevaču. Prema Grandu, kao ugostitelju, Seji je zabranjeno približavanje na 500 metara, pri čemu bi svako kršenje tog ograničenja dovelo do zatvorske kazne za prekršaj. Povodom navedene situacije, Sejo je iskoristio priliku da razgovara sa Telegrafom. “Dobro sam, samo se odmorim. Priča koju moram ispričati prilično je duga. Vidite, žena koja je imala zakonska ovlaštenja prodala je kuću koju sam gradio bez moje saglasnosti, a da stvar bude još gora, ona i njena porodica su se preselili u istu kuću. To je suština svega, a ne znamo ni tačan iznos novca koji je uspjela uzeti“, započeo je svoju priču Kalač.

 

 

Prema Sejinim riječima, nije bilo namjere da uvrijedi ženu koja je podijelila svoju priču s javnošću. Umjesto toga, imali su manju nesuglasicu oko kuće, koja je sada riješena. Sejo, nekada poznat po zabavljanju publike u barovima i oslanjanju isključivo na napojnice za prihod, sada naplaćuje honorar od 50 eura za svoje pjevačke nastupe. Nekada obožavan od strane ljudi svih uzrasta, Sejo je nekad krasio filmsko platno u popularnom filmu “Jet-set” kao srcelomac, ali slava mu je od tada splasnula. Podlegavši privlačnosti alkohola, sam je uništio svoju nekad obećavajuću karijeru. Danas ga možete vidjeti kako pjeva u skromnoj kninskoj pivnici, zarađujući mršavih 50 eura, ako uspije odoljeti iskušenju da sve potroši na piće.