Zanosna veza glumca Lazara Ristovskog i mlađahne Anice Lazić privukla je pažnju medija. Njihova značajna dobna razlika od 39 godina često ih izlaže ispitivanju i neodobravanju okoline.

 

 

Kako prenose mediji, Lazar je u nastavku serije “Tim snova” bivšu suprugu Danicu odlučio zamijeniti djevojkom Anicom, što je dovelo do njihovog prvog zajedničkog pojavljivanja na ekranu u seriji. Duboko u šumi, Anica i Lazar su se žestoko posvađali, što je vidljivo iz njihove očite nesloge. Na kraju se osjetila prisiljenom izraziti mu svoje misli.

 

 

Anica, potpuno uživljena u svoj lik, strastveno je izjavila: “U ovoj šumi ti si nedvojbeno stvoren da budeš divlja svinja.” Prihvatila je svoju ulogu, dopustivši svinji da slobodno luta, prepušta se bujnoj travi i blaguje u izobilju žira. Ovaj slikoviti prizor savršeno je utjelovio likove koje su tumačili – Anicu kao Vasilija i Ristovskog kao Iku. Prepuna oduševljenja, Anica je na svojim društvenim mrežama podijelila screenshot iz emisije, popraćen duhovitim natpisom. “Kad svom bivšem urnebesno izrazim svoje prave osjećaje”, šaljivo je napisala popraćena emotikonom koji prikazuje suze od smijeha.