Nina Badrić, poznata hrvatska pop zvijezda, iznenadila je javnost svojom nevjerojatnom i neočekivanom transformacijom frizure. Tijekom svoje karijere, Nina je dosljedno pokazivala svoj umjetnički njuh eksperimentirajući s raznim frizurama, uvijek njegujući svoju kosu do ramena kao medij za svoje kreativno izražavanje.

 

 

Do ovog trenutka uvijek se suzdržavala od promjene duljine kose. Ali sada, skupivši hrabrost, donijela je hrabru odluku podrezati ga, približivši ga ušima. Došlo je vrijeme da Nina u potpunosti prihvati ovaj novi izgled i učini ga jedinstvenim. Svojom svježom frizurom lice Nine Badrić lijepo je istaknuto, privlačeći pažnju zanosnim, velikim i tamnim očima, blistavo bijelim zubima i zanosnim osmijehom kao glavnim fokusom. Više od tri desetljeća Ninina izvanredna pojava na pozornici i vješto upravljanje osvajaju publiku.

 

 

Bez sumnje, prepoznata je kao senzacionalna hrvatska pjevačica i hitmejkerica. Međutim, dosljedno je odlučila skrenuti pozornost sa svojeg izbora odjeće, umjesto da naglašava svoj poseban stil i imidž. Godine 2024. namjerno je odlučila prihvatiti ležerniji pristup i čini se da nimalo ne žali. Njezina ošišana kosa besprijekorno ju nadopunjuje, što su izrazili ne samo profesionalci za ljepotu s kojima se nekoć konzultirala, već i brojni obožavatelji, uključujući obožavateljicu za koju se pričalo da je možda bila inspirirana da oponaša Ninin smisao za modu.

 

Komentari koji hvale Ninin izgled i samopouzdanje preplavili su objavu na kojoj je prikazana u besprijekorno bijeloj haljini koja podsjeća na vjenčanicu. Ova fotografija bilježi njezinu zadivljujuću transformaciju, a priznanje je dobila i na nedavnoj dodjeli nagrada u Hrvatskoj. Ne samo da je pokazala svoj novi stil i frizuru, nego je kući ponijela i prestižnu nagradu za najbolju pjesmu godine, duet s Petrom Grašom pod naslovom “Nemoj”.