Deepika Padukone je sada jedna od najuspješnijih bolivudskih glumica, koja zarađuje 96 miliona dolara godišnje, a nekada su je strani mediji povezivali sa Novakom Đokovićem.
Sve je počelo tako što je biranim rečima pričala o Novaku.
– Novak me oduševio na prvi pogled! Znam da je zauzet čovjek i da ima djecu, ali nikada neću zaboraviti vrijeme koje sam provela s njim. Bio je šarmantan, ljubazan i veoma zabavan. Kada ovo spojite sa samopouzdanjem najboljeg muškarca na svijetu u svom najboljem izdanju, shvatit ćete zašto mu nijedna žena ne može odoljeti. Nikada nisam sreo nikoga poput njega! Zato će Noel uvek biti moj favorit – istakla je jednom prilikom.
https://twitter.com/explore?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E884722108386947072%7Ctwgr%5E307e8297b54c2420f8cbf822d3cccead7fb2a6a1%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fsport%2Ftenis%2F4385753%2Fdipika-padukone-glumica-koju-su-povezivali-sa-novakom-djokovicem
Kada su Novak i Dipika više puta viđeni zajedno, strani mediji pokušali su da naprave romansu srpskom teniseru. – Novak se razvodi. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga sa Dipikom izlazi iz okvira običnih društvenih krugova i da je to razlog njenog “raskida”. Zamolila je Novaka da odvoji njihove bankovne račune i bila je skoro spremna da ga napusti – pošto su Novak i Deepika zajedno igrali u NBA ligi za Los Anđeles Lejkerse, piše italijanski list Gazette – a Orlando Medžik je morao zbog tih reči I reagovati, zapretiti ali. Tužba je takođe odustala, a onda je otkrio pravu istinu.
https://twitter.com/andreopines/status/542015300586442752?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E542015300586442752%7Ctwgr%5E307e8297b54c2420f8cbf822d3cccead7fb2a6a1%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fsport%2Ftenis%2F4385753%2Fdipika-padukone-glumica-koju-su-povezivali-sa-novakom-djokovicem
Sve ove priče o Dipiki me nasmijavaju. Ona je dobra prijateljica moje supruge i veliki ljubitelj tenisa, zbog čega ste je vjerovatno vidjeli nekoliko puta na mojim turnirima. “, rekao je tada Novak. Novak Đoković i Dipika Padukone prvi put su se upoznali 2014. godine, a u isto vreme zgodna glumica izlazila je sa najboljim teniserom sveta. Supruga se sprijateljila.

UŽITAK ZA VAS: Izdvojite vreme za čitanje i uplovite u novi svet koji vas obogaćuje!

Knjige su nepresušan izvor znanja, mašte i inspiracije. Kroz stranice knjiga koje čitamo, putujemo kroz vrijeme i istražujemo nove ideje koje oblikuju naš svijet, bilo da se radi o avanturama, ljubavnim pričama, filozofiji, naučnoj fantastici, knjige ne samo da pružaju zabavu već i mogućnosti za širenje. . Vode nas do beskrajnih mogućnosti i otkrića i neprocjenjiv su izvor znanja i radosti! Odaberite knjigu koja obogaćuje vaše trenutke i slobodno vrijeme, omogućavajući vam da pobjegnete, uzdignete se i otkrijete nove horizonte! Odgojeni smo da mislimo da svi ostali moraju da se promene. Ponovno otkrivanje života je uvijek suosjećajna knjiga, probudit će vas u ljepoti ljudskog iskustva i povećati vašu sposobnost da vidite Boga u cijelom postojanju.

Ovo je možda posljednje objavljeno djelo ovog voljenog duhovnog učitelja. Na osnovu predavanja koje je održao samo nekoliko mjeseci prije svoje smrti, Rediscovering Life nas poziva da uronimo u dublji smisao našeg postojanja. Kada shvatimo cikličnu i uobičajenu prirodu našeg ograničavajućeg razmišljanja, uspješno ćemo pronaći jednostavna rješenja koja nas oslobađaju osjećaja izolacije, ljutnje, tuge i depresije. Marco Ezzati Cassin je prikupio bezbroj svjedočanstava i primjera iz istorije i stvarnosti. Novinari, naučite vidjeti skrivenu sliku iza ovih nepredvidivih slučajeva. Nakon godina istraživanja, objašnjava kako ih prepoznati, pratiti i prihvatiti s povjerenjem. Iako se ponekad mogu činiti besmislenim ili uzrokovati da donosimo iracionalne odluke, čak i ako se pojave kao nesreća ili bolest, oni su dobronamjerni znakovi koji nas vode ka ravnoteži i duhovnom rastu.