Jovana Joksimović i Srđan Predojević bili su bliski prijatelji i kolege, ali se nakon incidenta njihov odnos promenio i iako su njih dvoje posle višegodišnje saradnje i druženja sklopili kumovsko prijateljstvo, Jovana Joksimović i Srđan Predojević Saradnja je prekinuta i nastavlja se posle 15 godina.

To je zaseban put. Nakon što je emisija “Prva” raskinula saradnju sa popularnim voditeljskim parom, izazvala je dosta polemike. Jovana se oglasila saopštenjem rukovodstvu pomenutog medija u kojem je izrazila svoje viđenje čitave situacije i najavila tužbu protiv njih. S druge strane, voditelj Srđan Predojević nije krio bolno iskustvo gubitka posla.

– U neprijatnoj sam situaciji. Pročitao sam u novinama da se svi natječu za moj posao na TV-u, ali niko se nije javljao na moje telefonske pozive. Ne daj Bože da iko ostane bez posla sa 49 godina. Ovo je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo bili u najgledanijoj emisiji “Prvo”. Slika pokazuje da smo mi okosnica ovog TV-a. Podaci govore da smo najbolji, ali to nećemo reći – rekao je za Informer.

Kako se navodi, poznata voditeljka je navodno dobila poziv od televizije “K1” da zajedno sa Đovanom Joksimović vodi jutarnju emisiju. Međutim, Predojević je odbio ponudu jer nije bio zadovoljan predloženim uslovima, preneo je Nova.rs. Kako navodi pomenuti portal, Đovana Joksimović nije ispoštovala dogovor koji je prethodno sklopila sa svojim dugogodišnjim kolegom i kumom. Nakon otkaza iz “Prvoj TV”, njih dvoje su se dogovorili da angažuju advokate kako bi pokrenuli zajedničku tužbu protiv TV stanice. Voditeljka je, međutim, navodno odustala od tužbe jer je uspela da dobije otpremninu od “Prve”, dok Predojeviću za dugogodišnji rad nije obeštećena, te je to bio trenutak sukoba između višegodišnjeg partnera i Prve. The Godfathers.

Supruga Željka Joksimovića spomenula je Kuma tokom gostovanja u emisiji Gorke Tezan. – Srđan i ja smo tim sa odličnim rezultatima već 20 godina. Žao mi je što danas nismo radili zajedno jer mislim da imamo još mnogo toga da uradimo na televiziji.

UŽITAK ZA VAS: Izdvojite vreme za čitanje i uplovite u novi svet koji vas obogaćuje!

Knjige su nepresušan izvor znanja, mašte i inspiracije. Kroz stranice knjiga koje čitamo, putujemo kroz vrijeme i istražujemo nove ideje koje oblikuju naš svijet, bilo da se radi o avanturama, ljubavnim pričama, filozofiji, naučnoj fantastici, knjige ne samo da pružaju zabavu već i mogućnosti za širenje. . Vode nas do beskrajnih mogućnosti i otkrića i neprocjenjiv su izvor znanja i radosti! Odaberite knjigu koja obogaćuje vaše trenutke i slobodno vrijeme, omogućavajući vam da pobjegnete, uzdignete se i otkrijete nove horizonte! Odgojeni smo da mislimo da svi ostali moraju da se promene. Ponovno otkrivanje života je uvijek suosjećajna knjiga, probudit će vas u ljepoti ljudskog iskustva i povećati vašu sposobnost da vidite Boga u cijelom postojanju.

Ovo je možda posljednje objavljeno djelo ovog voljenog duhovnog učitelja. Na osnovu predavanja koje je održao samo nekoliko mjeseci prije svoje smrti, Rediscovering Life nas poziva da uronimo u dublji smisao našeg postojanja. Kada shvatimo cikličnu i uobičajenu prirodu našeg ograničavajućeg razmišljanja, uspješno ćemo pronaći jednostavna rješenja koja nas oslobađaju osjećaja izolacije, ljutnje, tuge i depresije. Marco Ezzati Cassin je prikupio bezbroj svjedočanstava i primjera iz istorije i stvarnosti. Novinari, naučite vidjeti skrivenu sliku iza ovih nepredvidivih slučajeva. Nakon godina istraživanja, objašnjava kako ih prepoznati, pratiti i prihvatiti s povjerenjem. Iako se ponekad mogu činiti besmislenim ili uzrokovati da donosimo iracionalne odluke, čak i ako se pojave kao nesreća ili bolest, oni su dobronamjerni znakovi koji nas vode ka ravnoteži i duhovnom rastu.