Samo mali broj pojedinaca je očekivao njegov dolazak, što je izazvalo još jači osjećaj čuđenja i radosti kada se konačno pojavio. Tokom dugo očekivanog koncerta Dina Merlina u Beogradu, publika je bila oduševljena što je kao specijalnog gosta videla jednu od najistaknutijih i najuticajnijih regionalnih zvezda. Atmosfera je bila električna dok je ova nadaleko poznata ličnost izašla na scenu zajedno sa Dinom Merlinom, očaravajući publiku svojim očaravajućim nastupom. Uz to, događaj su uljepšale i brojne renomirane ličnosti iz domaćeg javnog života, što je dodatno pojačalo uzbuđenje i prestiž koncerta.

Publika je nesumnjivo čekala izvanredno veče ispunjeno nezaboravnim trenucima i vrhunskom zabavom. U publici su bile zapažene ličnosti koje su došle da uživaju u muzičkom nastupu renomiranog dua Relje Popovića i Nikolije Jovanović. Među njima je bila i Ivana Korab, koja je željno iščekivala da čuje pesme voljene pevačice na vrhu liste. Pored toga, događaj je svojim prisustvom ulepšao i Ostoja Mijailović, cenjeni predsednik KK Partizan, koji se željno uključio u obeležavanje izuzetnih dostignuća talentovanog umetnika.

Iščekivanje odličnog provoda bilo je veliko među prisutnima i nisu bili ni najmanje razočarani. Nisu ni znali, gost iznenađenja koji je uljepšao priliku bio je niko drugi do legendarni Zdravko Čolić. U određenom trenutku Merlin je sa velikim guštom i entuzijazmom izveo pjesmu A šta ima i od toga. Nakon očaravajućeg refrena, uputio je toplu pozivnicu poznatom Čoli, pozivajući ga da učestvuje u muzičkom putovanju.

Iako je njegovo vrijeme na sceni bilo kratko, samo njegovo prisustvo izazvalo je istinski aplauz i divljenje publike. Navedite dužu verziju datog teksta.Kasnije je Dino nastavio da sa publikom prenosi svoja iskustva iz detinjstva posećujući Zdravkove koncerte, izražavajući nepokolebljivo divljenje renomiranom muzičaru, osećaj koji je ostao nepromenjen godinama.