Dorian, kandidat, odabrao je pjesmu pod nazivom ‘Tequila’, koja se ističe kratkoćom jer se sastoji od samo dvije riječi. Kandidat Dorian stupio je na scenu dugo očekivanog talent showa ‘Supertalent’ s neospornom dozom samopouzdanja i intrigantnom ponudom – publiku bi očarao pjesmom koja se sastoji od samo dvije riječi.

Kako je reflektor obasjavao njegov odlučan izraz lica, iščekivanje u zraku postalo je opipljivo, ostavljajući sudije i gledaoce znatiželjnim kako bi tako naizgled jednostavan koncept mogao ostaviti trajan utjecaj. Nisu ni znali, Dorian se spremao pokrenuti nastup koji će prevazići granice konvencionalne muzike i zapaliti vrtlog emocija u svakoj prisutnoj osobi.

U današnjem društvu, čini se da je želja za slavom nešto što odjekuje svima nama, zar ne? Dozvolite mi da se predstavim, zovem se Dorian, i moram priznati da imam blizak odnos sa svojom majkom – neki me mogu nazvati čak i maminim dječakom. Znate kako kažu da neki pojedinci imaju vječni studentski način razmišljanja? Pa, trenutno se nalazim u toj određenoj fazi života. Kada zamišljam svoju budućnost, ne mogu a da ne zamislim sebe kao uspješnu osobu, iako su specifičnosti tog uspjeha u ovom trenutku neizvjesne.

Što se tiče mog trenutnog zanimanja, radim kao konobar, što mi, iako to možda nije moj krajnji san, omogućava da zarađujem za život i bavim se svojim strastima sa strane. Kad smo već kod snova, jedna od mojih najvećih životnih aspiracija bila je da postanem profesionalni fudbaler. Uz to, ideja da mogu pokazati svoje glumačke talente mi se jako sviđa. Oh, i ne zaboravimo na privlačnost bogatstva – postati milioner je definitivno nešto što ne bih imao ništa protiv da postignem.