Mediji su obavešteni da je nakon višemesečnog operativnog rada i prikupljanja dokaza na Vlačaru u centru Beograda, danas sprečeno ubistvo Luke Bojovića!

Kako su otkrili naši izvori, meta kriminalne grupe trebalo je da bude Radomir Boban Baković. Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova u Beogradu saopštilo je danas hapšenje članova kriminalne grupe osumnjičenih za krivična dela kao što su neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, te nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja. i eksplozivnih materija, kao i pripremne radnje za izvršenje teškog ubistva.

Policija Frazala pronašla je pištolj sa nabijenim metkom u cijevi spreman za upotrebu prilikom hapšenja člana maskirane kriminalne bande – saopšteno je danas. O hapšenjima je najavilo i beogradsko Više tužilaštvo i saopštilo da je ukupno pet osumnjičenih stavljeno lisicama na ruke.

– Uhapšeni su Nikola P., Bogdan P., Filip K., Saša K. i Milan I., a četvorica su optuženi za teško ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, dok je Milan I. optužen za drogu. Prema nezvaničnim izvorima Kurilskog lista, sve srpske bezbednosne službe bile su uključene u višemesečni operativni rad i nadzor nad članovima kriminalne grupe, koja se spremala da izvrši najteže zločine u Beogradu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da sarađuje sa Višim tužilaštvom u Beogradu na pretresima i hapšenju osumnjičenih na različitim lokacijama u Beogradu, gde će biti zadržani. Izvor Curiela koji poznaje istragu rekao je i da su u proteklih nekoliko mjeseci prikupljeni dokazi o kriminalnim aktivnostima članova grupe, osumnjičenih da su u bijegu Nikola Vusović Član Vušovićevog tima Nikola Vušović zvani Džoni. Frachar.

– Naš sagovornik podseća da je za Vusovićem raspisana poternica, ali je on u bekstvu. Podsjetimo, svjedoci su za Kurir rekli da je napadač koji je danas uhapšen na sred ulice ranije viđen u okolnim ulicama.

– Sumnja se da je mesecima posmatrao ulice, tražeći pravo mesto i trenutak za pucanje i ubijanje – dodaje naš sagovornik.

ZA NORMALNO FUNKCIONISANJE MOZGA I ZDRAV NERVNI SISTEM: Moćan koktel koji sprečava zaboravljanje i dekoncentrisanje!

Ako počnete sve češće zaboravljati i gubiti fokus, vašem mozgu su potrebni suplementi za održavanje normalne funkcije. Vitalna mješavina magnezija, vitamina, antioksidansa, aminokiselina i Ginkgo bilobe odgovorna je za pravilno funkcioniranje mozga. Stimulator mozga, nervnog sistema i dobrog raspoloženja i sreće. dr. Viton Magnezan NEURO je moćan koktel koji stimuliše normalne funkcije mozga i pomaže u poboljšanju koncentracije i pamćenja. Zdrav nervni sistem nam omogućava da vratimo harmoniju i ravnotežu svim našim čulima. Magnezijumski nerv:

-Podržava zdravu moždanu memoriju i kognitivne funkcije

– Optimizirajte nivoe magnezija u mozgu

– Održavati količinu i kvalitet sinaptičkih veza između moždanih stanica

– Sprečava ometanje važnih puteva u mozgu odgovornih za signalizaciju od ćelije do ćelije

– Poboljšajte pamćenje i koncentraciju

Magnezijum je potreban za preko 300 biohemijskih reakcija i preko 600 enzimskih reakcija u telu. Neuromagnezij je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbira, pomažući u održavanju sinaptičkih veza između moždanih stanica i sprječavanju oštećenja važnih puteva odgovornih za signalizaciju između moždanih stanica. Važno je koristiti Magnezan Neuro za ublažavanje anksioznosti i stresa, ali nažalost, čak 75% ljudi iskusi ovo stanje Nedostatak esencijalnog minerala magnezijuma kao i svih aminokiselina, vitamina, Antioksidansi i Ginkgo biloba neophodni za normalnu moždanu aktivnost. Magnezijum je važan mineral sa odličnim svojstvima za ublažavanje anksioznosti i stresa, a nazvan je “moćnim prirodnim lekom protiv stresa”.