Mima Karadžić i Žarko Laušević imali su privilegiju da dijele duboku vezu dugi niz godina, tokom kojih su imali i nevjerovatno iskustvo da budu cimeri i da dijele značajan dio zajedničkog života. Nakon što je primio uznemirujuću vijest o Žarkovoj smrti, Mimi su uputili srdačan poziv novinara koji su bili impresionirani njegovim prethodnim interakcijama s njima. Mimin glas je zadrhtao jer je jedva pronalazila riječi da izrazi svoje duboko stanje šoka.

 

Mima Karadžić i Žarko Laušević pokazali su izuzetne glumačke talente u veoma cenjenoj seriji “Kalkanski krugovi”, čime je obeležena još jedna uspešna saradnja ova dva cenjena izvođača. Ova televizijska serija, koja je jedan od njihovih novijih zajedničkih poduhvata, učvrstila je njihov status dvojice najtalentovanijih glumaca u industriji.

 

Manje poznata anegdota vrti se oko Lauševićeve umiješanosti kao kuma u Mimino vjenčanje sa Sunčicom Đurić. U tom periodu Mima i Žarko su dijelili stambeni prostor. Nažalost, romansa Sunčice i Mime se pokazala kratkotrajnom, što je dovelo do razilaženja puteva svih uključenih strana. Priča se da je veza između dvojice glumaca vremenom oslabila, a kum je osjetno smršao, javljaju lokalni mediji.

 

Tokom nedavnog gostovanja u popularnoj televizijskoj emisiji “TV lica kao sav normalan svijet”, Karadžić je, razgovarajući o raznim temama, odlučio da svoje primjedbe na račun Žarka namjerno zadrži dvosmislenom. Kako se razgovor odvijao, Karadžić se taktično kretao oko davanja eksplicitnih detalja ili otkrivanja stepena njegove povezanosti sa Žarkom. Ovaj zagonetni pristup dodao je duh misterije i intrige u njihovu vezu, ostavljajući publiku znatiželjnom o skrivenim dubinama koje leže u njihovoj vezi.