Kada traže doživotnog saputnika posvećenog izgradnji jake i trajne veze kroz brak, pojedinci često pronalaze utjehu u kompatibilnosti Bika i Djevice. Ovi horoskopski znakovi utjelovljuju oličenje predanosti, nudeći čvrstu podršku i nepokolebljivu odanost, osiguravajući vezu bez bola izdaje. U stvarima ljubavi, postoje određene žene koje se čvrsto drže svog uvjerenja da je nevjera potpuno nepodnošljiva, jer očekuju jednak nivo odanosti od svoje druge druge osobe. Za bezbrojne pojedince, samo razmišljanje o preljubi predstavlja nevjerovatno izazovan scenario koji ima potencijal da duboko uzdrma temelje veze, što na kraju dovede do njenog raspada kroz bolni raskid ili čak srceparajući razvod.

 

 

Razlozi za neverstvo su raznoliki, a istraživanja ukazuju da žene često varaju partnere koji im ne pomažu u kućnim poslovima, iako je bezbroj razloga ovaj je najčešći . Međutim, astrolozi tvrde da žene rođene u dva određena horoskopska znaka retko kad razmatraju preljubu kao opciju.

 

Žene rođene u znaku Bika odlikuje izuzetna moralnost i iskrenost. Retko se odlučuju na postupke koji bi narušili njihova lična pravila, a vernost je ključna vrednost u njihovim vezama. Preljubu smatraju neprihvatljivom, te kada su zaljubljene, ne samo da ne prevaruju svog partnera, već i očekuju istu vernost zauzvrat.

 

Iako možda deluju rezervisano ili hladno, žene rođene u znaku Device su, kada su zaljubljene, preplavljene emocijama i potpuno posvećene svom partneru. Njihova ljubav, poštovanje, i pažnja prema voljenom su toliko duboke da ne primećuju druge muškarce. Zbog intenzivne predanosti, preljuba im ne pada na pamet, a ljubav kojom obasipaju svoje partnere čini ih odanim i vernim u vezi.