Saška Veselinov, cijenjena ličnost u modnoj industriji, zajedno sa suprugom Đorđem Đokovićem, koji je brat proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, nedavno su donijeli izuzetnu odluku da se presele u živahni grad Dubai. Ova odlučnost je prvenstveno vođena njihovim rastućim poslovnim obavezama, što ukazuje na značajnu prekretnicu na njihovom profesionalnom putu. Uz nepokolebljivu potragu, par se marljivo upustio u potragu koja traje nekoliko mjeseci kako bi osigurala idealno prebivalište koje je u skladu s njihovim težnjama. Shodno tome, njihovi nemilosrdni napori konačno su urodili plodom, otvarajući put za uzbudljivo novo poglavlje u njihovim životima dok se pripremaju da prigrle očaravajuće carstvo Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Na osnovu dostupnih informacija, Saška i Đorđe su trenutno u poodmakloj fazi razgovora i pregovora oko kupovine nekretnine koja se nalazi u očaravajućem gradu Dubaiju. Iako proces kupovine imovine u ovoj stranoj zemlji može predstavljati zamršene izazove za osobe koje nisu autohtone, očekuje se da će odlučni par uspješno proći kroz ove složenosti i finalizirati transakciju u bliskoj budućnosti.

 

Velika je vjerovatnoća da će se odlučiti za prostran i prostran stan koji se nalazi u neposrednoj blizini poznatih turističkih atrakcija grada. Procijenjena vrijednost ove veoma tražene nekretnine je oko dva miliona eura, što odražava njenu poželjnost i privlačnost. Osim što će ispuniti njihove lične želje za raskošom i ekstravagancijom, ovaj luksuzni stan će zadovoljiti i njihove zahtjeve za prostranim prostorom, olakšavajući organizovanje porodičnih okupljanja i podstičući društvenu interakciju.

 

Iako obojica gaje duboku naklonost prema svom rodnom gradu Beogradu, u kojem žive većinu života, obaveze u karijeri su ih na kraju odvele ka živahnom gradu Dubaiju. Dosledno putovanje između Beograda i Dubaija, kao rezultat njihovih zahtevnih profesionalnih obaveza, prirodno ih je navelo da razmišljaju o ideji trajnog preseljenja.