Karađorđe Subotić, prethodni učesnik rijaliti programa i osoba sa kriminalnim dosijeom, uspeo je da se zaposli kao vozač dostavljača hrane nakon završetka svoje rijaliti karijere. Uprkos svojoj prošlosti, on je kroz ovo zanimanje mogao da zaradi mjesečna primanja koja prelaze 1.000 eura. Karađorđe je takođe otac Aleksandre Subotić, još jedne osobe koja je slavu stekla preko rijalitija.Dok ćerka uživa u ugodnom okruženju, otac se nalazi uronjen u očaj na ulicama Beograda. Uprkos teškim okolnostima, uspeva da se zadovolji u primanju samo 100 dinara napojnice, iako mesečno zarađuje pozamašnu sumu.

 

 

Video koji prikazuje njegov kostim Spajdermena dok dostavlja hranu po gradu Beogradu privukao je značajnu pažnju i popularnost na raznim platformama društvenih medija. Karađorđe, sa ekscentričnim ansamblom koji podseća na poremećeni lik, kreće u uzbudljivu avanturu dok na svom pouzdanom motociklu putuje po užurbanim ulicama, marljivo ispunjavajući svoju ulogu dostavljača. U zadivljujućem videu koji je olujom zahvatio internet, on baca svjetlo na zadivljujuću veličinu svojih savjeta, a istovremeno otkriva i svoju dušu dijeleći neobične izazove s kojima se susreće na svom izuzetnom putu. Prema njegovoj izjavi, napojnica se povećava sa 100 na 200 dinara. U svojoj izjavi ističe da ga ne brine fizički zahtjevan posao, uključujući dopremanje robe do gornjih spratova u zgradama koje nemaju liftove.

 

 

Nasuprot tome, njegova ćerka Aleksandra Subotić nalazi se u privilegovanom položaju sa pristupom značajnom bogatstvu zahvaljujući svom supružniku Peca Viagra. Ljuba Pantović je početkom septembra izašla kao pobednica u pravnoj borbi protiv svog bivšeg supružnika Karađorđa Subotića.

 

 

Nakon što je pokrenula sudski postupak protiv njega, uspješno ga je tužila zbog lažnih i klevetničkih tvrdnji da je bila uključena u preziran čin prostitucije vlastite kćeri. O ovom značajnom ishodu izvještavali su različiti lokalni mediji.