Aleksandra je i sama otkrila da je, uprkos borbi sa bolešću, proslavljena pevačica poželjela da bude uz nju i pruži mu podršku. Pevačica je izrazila zahvalnost Acu, priznavši da im je Aco i pored bolesti i dalje ukazivao poštovanje, ostavljajući trajni utisak u pevačevom srcu.

 

 

 

Pevačica je istakla da će im se ovaj čin dobrote zauvek urezati u pamćenje, da se nikada ne zaboravi. U odgovoru, Aco se iskreno zahvalio pevačici što jednostavno postoji, nagoveštavajući da je njihovo prisustvo u životu pevača donelo ogromnu radost i priznanje.

 

 

Međutim, nakon nastupa pjevačica je zaista shvatila značaj njihovog truda, jer su se sav uloženi trud i posvećenost konačno isplatili, što je rezultiralo nagrađujućim i ispunjavajućim rezultatom. Pejović je priznao da je četiri ili pet dana ranije imao tešku bolest. Nelagodnost je primijetila čak i njegova kuma dok je bila na koncertu u Zagrebu. Do ovog zdravstvenog poremećaja došlo je tokom njegovog sedmodnevnog putovanja u Ameriku, gde je morao da nastupa iz dana u dan, uprkos tome što su aranžmani bili pomalo nasumični. Pevač je jasno stavio do znanja da svog menadžera ne smatra odgovornim za situaciju, jer je to jednostavno bila nepredviđena okolnost.

 

 

Nakon toga, Pejović se našao na putovanjima po raznim lokacijama, gdje se suočavao sa ogromnim poteškoćama da skupi snagu da zakorači na scenu. Samo izdržati tri pjesme kao gost činilo mu se kao težak zadatak, što ga je na kraju dovelo do toga da zatraži medicinsku pomoć i završi u bolnici. Aco, koji je u to vrijeme primao infuzije i osjećao se iscrpljeno, ispričao je da je u jednom trenutku razmišljao o prekidu liječenja. Međutim, sutradan je imao zakazan koncert u Rijeci. Uprkos umoru, smogao je snage za nastup, ali je do četvrte pjesme osjetio jaku želju da prekine nastup. Prepoznajući važnost brige o sebi, Aco je priznao potrebu da se nakon koncerta dobro odmori.