Tamara Vučić dočekala je ogromno emotivno iznenađenje koje joj je izmamilo suze radosnice. Bio je to dirljiv trenutak koji joj je ispunio najveću novogodišnju želju, a to je bila njena sreća i dobro zdravlje. Katalizator iza ovog dirljivog iznenađenja bio je niko drugi do njen sinčić Vukan. Njegov zamišljen gest ju je duboko dirnuo i ostavio u njoj nevjerovatno zahvalnost. Čista ljubav i nesebičnost koju je ispoljilo ovo malo dete ilustrovali su pravi smisao porodice i doneli ogromnu sreću Tamarinom srcu. To je dokaz snage ljubavi i važnosti negovanja malih trenutaka koji nam donose radost. Tamarina novogodišnja želja je ispunjena i ispunjena je obnovljenom nadom i optimizmom za budućnost.

 

 

Sin Tamare Vučić, simpatični mali Vukan, već od najranijih dana odgajan je prema tradicionalnim vrednostima koje njegovi roditelji neguju. Kao mlađi član porodice, Vukan se ističe kulturom, vaspitanjem i ljubaznošću, odražavajući karakteristične osobine svojih roditelja.

 

 

 

Poznato je da predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ima starije sinove, Danila i Milicu, iz prvog braka, koji s ljubavlju prihvataju mlađeg brata. Redovno ga posećuju, a Vukan, poput drugih mališana, trudi se da ih oponaša, a to je nešto što prva dama Srbije, Tamara Vučić, ceni jer smatra da su deca njenog supruga pravi primer.

 

 

U nedavnom iznenađenju za mamu Tamaru, mali Vukan je uručio posebnu novogodišnju čestitku. Čestitka je bila ukrašena medenjacima, Sneškom Belićem i jelkama u pozadini, a sadržavala je dirljivu posvetu: ‘Draga mama, želim da budeš srećna, zdrava i dobra. Srećna Nova godina. Volim te. Vukan.’ Ova gesta raznežila je ponosnu mamu, koja nije mogla da odoli deljenju ovog divnog trenutka sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Za Tamaru, ovo je postao najdraži novogodišnji poklon, ispunjen ljubavlju i toplinom porodične harmonije.”