Timu poznatom kao “Orlovi” trenutno se pruža jedinstvena i značajna prilika u svojoj istoriji. Do sada je ukupno devet ekipa uspješno osiguralo svoje mjesto na turniru, a očekuje se da će im se u bliskoj budućnosti pridružiti još 20 ekipa. Da li će Srbija biti uključena u ovu grupu? Danas ćemo konačno otkriti ishod, međutim, jedno ostaje neosporno – “Orlovi” odišu nepokolebljivom spremnošću i laserskim fokusom.

Iako su doživjeli neuspjeh protiv Belgije u nedavnoj prijateljskoj utakmici, njihov duh ostaje neukaljan.  Kao što je već spomenuto, Meridian sportska kladionica nudi izuzetne mogućnosti za online klađenje, zajedno sa širokim izborom igara dostupnih na vašem tiketu. Srbija je, kao što smo već rekli, neprikosnoveni nosilac današnje utakmice, pa je kvota na trijumf tima pod vođstvom Dušana Tadića postavljena na 1,20.

Međutim, vrijedno je napomenuti da ova ista platforma također predstavlja primamljiv GAME SPECIAL koji svakako vrijedi istražiti. U nastavku su neki prijedlozi iz specijalne ponude Meridijana: Tokom utakmice dosuđen je jedanaesterac za jednu od ekipa, a šansa da jedanaesterac bude uspješan bio je 3,15. Pristup koji se koristi za postizanje početnog cilja je slobodan udarac, sa kvotom 15.

To znači da će tim imati priliku da se strateški pozicionira na terenu i izvede dobro proračunat udarac u cilju postizanja pogotka. Koristeći ovu metodu, tim ima za cilj iskoristiti priliku za set i povećati svoje šanse za uspješno ostvarenje prvog cilja. Zamijeniti rezultate igrača, sa kvotom 2,50, znači zamijeniti numeričke vrijednosti koje predstavljaju učinak igrača na terenu drugim brojevima koji imaju vjerovatnoću 2,50. Željeni ishod igre je postići gol glavom, s tim da je šansa za uspješno ostvarenje ovog podviga 4,00.