Olga Jovičić je ćerka legendarnog kompozitora Mikija Jovičića, tvorca mnoge popularne narodne muzike. Sarađivao je sa najpoznatijim zvijezdama regiona kao što su: Miroslav Ilić, Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Marinko Rokvić, Vesna Zmijanac, Jašar Ahmedovski, Ljuba Aličić, Lepa Lukić… Neki od evergrina su: „Snijeg je dolazi ponovo”, Snežana”, kao i “Ti si lek za moju dušu”, “Dođi mi ugrej ruke”, “Malo po malo”, “Kraj Bohemije” i tako dalje. Do danas je napisao najviše hitova za Šabana Šaulića. Miki ima troje dece, sina Zorana i ćerku Olgu sa pevačicom Zoricom, i najmlađeg naslednika Stefana, takođe sa pevačicom Vanjom, koju nikada nije upoznao. 15. januara 1996. godine, nakon što je Miki umro i mesec dana nakon Stefanovog rođenja, Olga je u emisiji govorila o svemu ovome i stravičnom životu koji je usledio.

“Dok sam živela sa roditeljima, imala sam lepo detinjstvo, imala sam ljubav, sve što mi treba, iako nisu imali skladan brak. Onda sam izgubila mamu u saobraćajnoj nesreći 1993. godine. Imala sam 9 godina, nije mi bila toliko velika trauma, kolika mi je trauma bio taj auto zalepljen za kamion. I dan-danas imam posledice, imala sam jači potres mozga. Hitna pomoć nije imala mesta, cela sam se ugruvala. Tata je slomio rebra, prignječilo mu je srce, mama je bila 11 dana u komi i umrla. Tata se razboleo od tuge, ali mi je pružio najlepših godinu dana života, kao da je znao šta će se dogoditi”.

 

“Uvek sam držala tatinu stranu, za mene je bio heroj. Sad samo znam spekulacije i priče, neko priča da je on kriv za svađe, neko da je ona. To nije moje, moje je da oni žive kroz mene. Tata je probao da izvrši samoubistvo u vreme njihovog razvoda. Hteo je da je zadrži, da privuče pažnju verovatno… Mislim da je upotrebio sve da je zadrži. Ja to nisam videla svojim očima, video je stariji brat”.