Aleksandra Prijović, cijenjena muzička umjetnica, trebala bi osvojiti veliku publiku serijom od čak pet senzacionalnih koncerata u renomiranoj zagrebačkoj Areni. Večeras, na slavnu večer 1. decembra, održat će se željno iščekivani inauguracijski koncert, koji će označiti početak jednog izuzetnog muzičkog putovanja. Uvodni čin, ništa drugo do pjesma pod nazivom “Od istoka do zapada”, koja je slučajno postala imenjak ove zadivljujuće turneje, odjeknula je prostorom, izazvavši neodoljiv odziv publike, manifestovavši se gromoglasnim klicanjem i gromoglasnim aplauzom koji je odjeknuo.

 

 

 

Nakon emotivno nabijenog i srčanog govora, u kojem je Prija izrazila zahvalnost hrvatskoj publici na činu ljubaznosti koji joj nitko do sada nije ukazao, na trenutak je prekinula koncert i usmjerila pažnju na jednog od članova u svom bend. Dame i gospodo, molim vas na trenutak. Večeras je nevjerovatno značajna prilika, jer se okupljamo ovdje da proslavimo jednu zaista posebnu noć. Želio bih iskoristiti ovu priliku da uputim iskrene čestitke svom dragom prijatelju i cijenjenom kolegi, nikom drugom nego svom pouzdanom basisti. Danas je blagoslovljen čudesnim dolaskom njegove prelijepe kćerke, događaj koji ispunjava naša srca radošću i srećom. U svetlu ove važne prilike, dozvolite mi da podelim sa vama pesmu koja obuhvata suštinu ove neverovatne noći.

 

 

Sa ogromnim ponosom i zahvalnošću, predstavljam vam svoj hit na vrhu liste, prikladno nazvan “Ja sam odlično”. Dok prvi zvukovi muzike ispunjavaju vazduh, pozivam vas da mi se pridružite u izražavanju svog ushićenja i uzbuđenja kroz erupciju aplauza i klicanja koji će odjeknuti ovim mestom.

 

Vaše prisustvo ovdje večeras je dokaz nepokolebljive podrške i ljubavi koju ste mi iskazivali tokom mog putovanja. Zaista je čast biti okružen tako izvanrednom grupom pojedinaca koji vjeruju u moć muzike i njenu sposobnost da nas sve spoji.