Na utakmici između Denvera i Los Angeles Lakersa, tribine su bile prepune. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se brat Nikole Jokića kako se svađa sa obožavateljem. Nejasno je da li se radi o navijaču Nagetsa ili Lejkersa, ali je bila prisutna i Jokićeva porodica.

U jednom trenutku, Nikolin brat Strahinja Jokić se žestoko posvađao sa nekim na tribinama i prišao Nikoli, prvo pokušavši da ga udari nogom, a zatim ga udari šakom u bradu. Jokićev drugi brat Nemanja odmah je intervenisao da smiri Strašinju, a bile su prisutne i Nikolina supruga Natalija i ćerka Onjena.

@cgallegos67

#nuggets #nba #lakers #jokic

♬ original sound – Christian

ZAMISLITE DA SE BUDITE ODMORNI I BEZ UKOČENOSTI: Ovo vam je potrebno za miran san!
Sve to utiče na kvalitet sna, a što brže zaspite, bolje spavate i odmorniji ste kada se probudite. Važno je da se probudite bez bolova u leđima i da se ne morate dugo buditi i smisliti kako da se riješite bola. Šta trebate učiniti da biste se riješili nelagode i nemirnog sna? Potreban vam je ortopedski jastuk za stopala!
Ergonomski dizajnirani ortopedski jastuk najbolji je jastuk za noge za one koji traže olakšanje jer udobno podupire noge i koljena kako bi se osiguralo pravilno držanje i položaj za spavanje te eliminira bolne točke pritiska. Jastuk je dizajniran da omogući cirkulaciju vazduha tokom noći. Koristite otvore za ventilaciju na memorijskoj pjeni. Termoregulaciona pena sprečava znojenje i osećaj pregrijavanja. Zbog svojih nježnih oblina i oblika polumjeseca udoban je i za žene i za muškarce.