Mnogi su komentirali jedinstven i besprijekoran osjećaj za stil koji Slađana Tomašević posjeduje. Jednostavna plava haljina i cipele koje su osvojile srca žena širom sveta postale su tema u gradu, a besprekoran stajling Slađane Tomašević je dobio pohvalne kritike. Ovaj modni ansambl, predstavljen na Instagram nalogu Slađane Tomašević, zauzeo je modni svet, ostavljajući modne entuzijaste zadivljenim njenim besprekornim ukusom i jedinstvenim osećajem za stil.

Svestrana plava haljina, uparena sa zadivljujućim cipelama, postala je must-have za modno osviještene žene svuda, jer nastoje oponašati Slađanin lako šik izgled. Od ležernih izlazaka do glamuroznih događaja, ovaj outfit se pokazao kao bezvremenski i univerzalno privlačan izbor, učvrstivši Slađanu Tomašević status modne ikone. Slađana Tomašević, poznato lice u televizijskoj industriji, kroz svoju dugogodišnju karijeru konstantno održava pozitivno i profesionalno držanje.

Njena nepokolebljiva posvećenost i posvećenost poslu nisu ostali nezapaženi. Osim toga, Slađana uvijek pomno vodi računa o svom ličnom dotjerivanju, što je izazvalo rasprave i divljenje među njenom publikom povodom njenog posljednjeg elegantnog izgleda. Kao jedna od najtraženijih voditeljki, Slađa ima slobodu da se oblači u ono što poželi, a sve to bez problema upotpunjuje njen izgled. Slađa se često odlučuje za zadivljujuću kolekciju plavih odevnih predmeta koji besprekorno ističu njenu figuru.

Ovom prilikom odlučila je da obuče elegantnu, ali jednostavnu kraljevsko plavu haljinu. Slađana Tomašević, u nastojanju da postane majka, iskazuje nepokolebljivu želju uprkos izazovima sa kojima se suočavala. U pratnji efektnog nakita i lijepo oblikovane valovite kose, plijenila je posmatrače svojim besprijekornim modnim odabirom. Međutim, njen izbor cipela je zaista privukao pažnju onih oko nje, naglašavajući njenu odlučnost i otpornost u suočavanju sa nedaćama. Ekonomska recesija 2008. godine imala je značajan uticaj na poslovanje širom svijeta.