Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Anele Ahmić svakim danom eskalira u turbulencijama, što bivšeg košarkaša tjera da hrabro prizna svoje emocije i preduzme odlučnu akciju. Naime, Janjuš je pred svim cimerima hrabro priznao svoju namjeru da oženi Anelu kako bi njihova veza krenula obećavajućom putanjom.

 

 

Večeras ću biti potpuno iskren. Tvrdi da ide dalje i da se osjeća manje emotivno, ali za mene je suprotno. Ova veza ima ogroman značaj za mene, jer je ona postala moja omiljena osoba. Od svih mojih prošlih djevojaka, ona je ta koja mi je zaista bitna. Da nije posebna, ne bih mario za njeno mišljenje ili šta drugi kažu. Ona mi znači sve. Ne govorim samo o romantičnoj vezi; to ide dalje od toga. Kada je zagrlim, to je neprocjenjiv trenutak koji me ispunjava energijom, motivacijom i željom da budem u ovom prostoru, uprkos svim izazovima.

 

 

Našao sam nešto izuzetno u njoj, a otkako smo prestali da razgovaramo, moje emocije prema njoj su se još više pojačale – rekao je Janjuš, a Aneli je dodala. Pouzdano stojim iza svake riječi koju sam izgovorio tokom njihove rasprave. Bio sam potpuno zapaljen i kada se razgovor pretvorio u teške uvrede, dinamika se promijenila. Promatrao sam ga kako govori na sličan način kao i prije neki dan. Hrabro je tvrdio da ne žudi za mojim prisustvom. – snažno je izjavila Aneli. Da se naša veza nastavila kako je i počela, nesumnjivo bih je oženio.

 

 

 

nao sam, razgovarali smo o tome. Kako da tolerišem da ga vidim sa drugim ženama u intimnom okruženju?! – upitala je Aneli. Uprkos tome što ljubavnici tvrde da je njihova veza završena, brojni posmatrači, uključujući i njihove cimerice, čvrsto veruju da će se Janjuš i Aneli na kraju ponovo spojiti. Ne zaboravimo da je Janjuš eksplicitno razgovarao o svojoj bivšoj supruzi, iskazujući čvrstu odlučnost da se pomiri s njom i aktivno poduzima sve potrebne radnje za postizanje tog cilja.