Izjava Katarine Lazić o nedostatku romantičnih veza s njim mnoge je začudila. Vredi napomenuti da se pevač Darko Lazić nedavno venčao sa svojom voljenom Kaćom, koja je veoma angažovana na društvenim mrežama i spremno odgovara na upite svojih pratilaca.

 

 

Zanimljivo je da je otvoreno priznao da je bio neveran svim svojim prethodnim partnerkama, osim Katarini. Izjava Katarine Lazić zaprepastila je njene pratioce, jer se neustrašivo obraćala na njihove upite, uključujući i onaj o tome da li je ikada izdala svoje bivše. – Da li je Darko varao bivšu ženu sa vama?

 

 

 

– Ovo je pitanje postavljeno . Ovoga puta Kaća hrabro otkriva da li je pevač izdao svoje prethodne partnerke. Izjava Katarine Lazić samouvereno pogađa tačku da je Darko imao samo jednu prethodnu ženu i da je nije varao sa mnom. Sve druge tvrdnje ona odbacuje kao puke susrete sa djevojkama. Lazićev izlazak iz situacije dovoljno govori. Želimo da istaknemo da je Darko pre samo nekoliko meseci hrabro otkrio da je sa sadašnjom suprugom i prvom ljubavlju Kačom oduvek održavao čvrstu vezu i da se redovno viđao sa njom.

 

– Katarina i ja znamo se 13 godina, dugo smo imali vezu i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili, tako da je on uvek bio u mom životu. U stvari, nikada nisam prestao da volim Kaču, samo smo raskinuli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu, uvijek sam varao sve ostale s njom. – Imala je svoju vezu i brak, pa je raskinula kao i ja, a zašto ne možemo zajedno? Mislim da je bolje da covjek saceka dok ne sazri. “Mislim da smo tek preboljeli sve i da možemo da se zabavljamo zajedno do kraja života”, rekao je nedavno Lazić.