Motociklista Vladimir Petrović iz Čačka se u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva sudario sa automobilom u kojem su bila majka i četvoro dece, nažalost poginuo. Nesreća se dogodila juče popodne u Vitkovcu kod Kraljeva. – Prema riječima očevidaca, postoje dvije verzije nesreće. Prva verzija se dogodila kada se motociklista kretao neprimjerenom brzinom i nije na vrijeme zakočio kada je vidio da automobil skreće na zemljani put – rekao je izvor i – Postoji i druga verzija, a to je da se motociklista kretao ograničenom propisanom brzinom.

 

Kada se dogodila nesreća, žena koja je upravljala automobilom iznenada je skrenula na zemljani put, a motociklista je direktno udario u nju. Uviđaj je u toku i biće utvrđeni svi detalji incidenta. – Policija i ekipe Hitne pomoći brzo su stigle na mjesto nesreće, ali su, nažalost, mogle samo da konstatuju smrt motocikliste. Izvor je rekao da nakon nesreće u automobilu nije bilo povređenih putnika i dodao:

 

 

– Poginuli čovek se tog dana vozio sa prijateljima, koji su navodno i videli nesreću u kojoj je njihov drug bajker nastradao. Nakon stravičnog udesa, žena koja je bila za volanom bukvalno se oduzela od straha. Bila je kao zombi, jedva je izašla iz kola, naslonila se na vozilo i nemo gledala u motor koji je bio pored puta. Nije mogla da se pomeri.