Marija Šerifović, poznata pjevačica iz Srbije, putem Instagram objave osvrnula se na nedavni skandal koji se dogodio na njenom koncertu u Zenici. Događaj je pokvario nemili incident sa petardom, koji je poremetio nastup. I pored ovakvog neočekivanog preokreta i susreta sa, kako je opisala, “nenormalnim ljudima”, Šerifovićeva je ispričala da je uspela da uživa tokom cele večeri.

 

 

U objavi iz kreveta, pevačica je delovala umorno, ali zahvalno je izjavila: “Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lepo.” Pored toga, Šerifović se zahvalila publici koja je prisustvovala koncertu, izrazivši ljubav i zahvalnost.Iako je koncert u Zenici završen neočekivano ranije zbog incidenta, Marija Šerifović je pokazala zahvalnost prema svojoj publici koja je podržala događaj. Ovakvi nepredviđeni trenuci često testiraju izvođače, ali Šerifović je svojim profesionalnim pristupom i iskrenim reakcijama nastavila privlačiti pažnju i nakon koncerta.

 

 

 

Na koncertu u Zenici dogodio se zapažen incident kada je jedan član publike odlučio baciti petardu prema pjevaču, zbog čega je nastup naglo prekinut petnaest minuta prije predviđenog kraja. Šerifovićeva, poznata po svom osebujnom maniru, brzo je reagovala na situaciju oštrom reakcijom, jasno dajući do znanja da nema želju da se druži sa ovakvim “luđacima” i da zbog prisustva pojedinaca poput njih nije imala izbora nego da završiti nastup ranije nego što je planirano.

 

 

I pored neočekivanih događaja koji su se desili, doček Nove godine u Zenici ostavio je neizbrisiv trag u srcima i umovima prisutnih. Centar grada vrvio je zadivljujućom gomilom od preko 50.000 ljudi, što je jasan dokaz ogromne popularnosti i magnetske privlačnosti Marije Šerifović kao fenomenalne umetnice na regionalnom nivou.