Ceca Ražnatović je na dočeku Nove godine nastupala na Zlatiboru, a sinoć je ponovila svoj performans na Kopaoniku. Unatoč uspješnoj godini s mnogobrojnim koncertima i nastupima, poznata pevačica najavljuje kratku pauzu od koncertne scene.

 

 

“Jao, jeste! Naradila sam se prethodne godine i stvarno sam dala 120%, znači preko 100% svojih mogućnosti. Potrudila sam se da svuda gde nastupam nakon silaska sa scene ostavim publiku u euforiji, da jedva čekaju ponovo da dođu na neki drugi nastup. Mislim da je sada vreme za neku koncertnu pauzu,” izjavila je Ceca Ražnatović o karijeri.

 

 

Unatoč ovoj najavi odmora, Ceca planira raditi na novom albumu i preraditi neke od svojih starih pesama u saradnji s muzičkim producentom Futom. Otkriva da će se posvetiti albumu tokom meseca februara nakon jednomesečne pauze.

 

 

Pored kreiranja svežih pesama, Ceca je rekla i da su doneli uzbudljivu odluku da obnove neke od njenih starijih pesama. Konkretno, one koje su originalno komponovali Futa i Marina doživjet će transformaciju, s ciljem da se predstave u novom i inovativnom aranžmanu. Ovaj zajednički napor Cece i njenog talentovanog tima obećava da će udahnuti novi život ovim omiljenim klasicima. Svojom nepokolebljivom posvećenošću i kreativnom energijom koja bruji oko njenih nadolazećih projekata, Ceca Ražnatović je nesumnjivo spremna da pruži izuzetno muzičko iskustvo koje obožavaoci željno očekuju. Ceca Ražnatović je otkrila da je njen predstojeći raspored prepun uzbudljivih projekata. Prvo je napomenula da imaju dugo očekivani nastup zakazan za februar. Međutim, uvjerila je fanove da će tokom sljedeće mjesecne pauze biti potpuno posvećena radu na svom novom albumu i bliskoj saradnji sa Futom. Zajedno planiraju uhvatiti određeni ritam koji će njenu muziku podići na nove visine. Jedna od numera na kojoj su već počeli da rade je duet ‘Ne računaj na mene’, u kojem je prvobitno nastupila Marina.