Milena Santiroko, koja je prijavljena kao nestala, živa je i zdrava, ali ostaje misterija oko njenog nestanka.

Oteta sam i pokušali su da me zadave”, rekla je fitnes instruktorka iz Lanke, koja je prošle sedmice nestala iz šume i sinoć se ponovo pojavila u jednom baru tražeći pomoć i pozivajući svoju djecu. U tom trenutku su je prepoznali i incident prijavili klupskoj policiji, koja je naknadno riješila incident.

Milena je bila mokra, odeća umrljana lišćem i granjem, a na zglobovima su joj bile očigledne rane, kao da je bila vezana.

– Otela su me dvojica maskiranih muškaraca, strpali su me u auto i odvezli ne znam gde, a onda su pokušali da me udave u bari. Spasila sam se lažirajući svoju smrt, a kada su otišli, pobjegla sam – rekla je policiji koja ispituje optužbe. Područje u kojem se navodno dogodio pokušaj ubistva je Valriconi, iza plaže Castel Volturono u provinciji Caserta.

Policijskim automobilom je odvedena direktno u policijsku stanicu i ispitivana sedam sati kako bi se otkrila istina. Policija i tužilaštvo bili su tu da je saslušaju, saznaju šta se dogodilo i zašto je nestala šest dana. Tužilaštvo je pokrenulo postupak za otmicu.

– Milena nije svojevoljno napustila dom i svoje najmilije. Tužilaštvo je pokrenulo krivični postupak protiv NN otmičara i pokušava da otkrije šta se sa Milenom dogodilo proteklih dana. Vest o tome šta se desilo sa Milenom kružila je poslednjih nekoliko sati, ali još uvek nije potvrđena. Saopšteno je da porodica željno iščekuje Milenin povratak kući.

ŽELITE DA SAKRIJETE STOMAK? Pogledajte TRIK koji vam omogućava da izgledate super fit u omiljenoj odeći!

Da li se vaše raspoloženje potpuno menja kada se osećate neprijatno zbog onoga što nosite? Ne možete smršati i imati ravan stomak za nekoliko minuta, ali kako to prikriti i osjećati se bolje. Da biste to učinili, trebat će vam manje od minute! Isprobajte slim fit muški grudnjak! Udoban i praktičan dizajn grudnjaka Slim n Lift daje trenutne rezultate mršavljenja dok se udobno prilagođava svim vrstama odjeće. Muški korzet Slim n Lift je udobna košulja koja omogućava muškarcima da izgledaju vitkije i u boljoj formi bez potrebe da izdrže mjesece napornih treninga u teretani i dijeta. Ova revolucionarna muška majica prozračna. To ga čini veoma udobnim za nošenje. Zahvaljujući odličnoj elastičnosti, ovaj korzet se rasteže i prilagođava tijelu, što rezultira pravilnom i vitkom figurom. Visokokvalitetni najlon i spandex omogućavaju košulji da zadrži svoj izvorni oblik dugo vremena.

Ovaj steznik je pogodan za nošenje ispod bilo koje vrste odjeće kao što su majice za vježbanje, sportske majice, džemperi i svečane košulje. U užurbanom načinu života, jednostavniji način da izgledate vitkije je više nego dobrodošao, zbog čega je ova košulja postala omiljeni komad u muškoj garderobi. Slim n Lift majica stvara čvršći oblik trbuščića i dobro ide uz bilo koju odjeću. Sportski dizajn bez rukava omogućava vam da se slobodno krećete i vježbate, što znači da se može nositi kao potkošulja ispod odjeće ili kao grudnjak dok vježbate u teretani.

Sada su brige oko izbočenih midera i prevelikih muških grudi prošlost, zahvaljujući jednostavnom načinu mršavljenja koji će svakom muškarcu dati zdrav izgled i povećano samopouzdanje. Jedinstveno dizajnirani paneli za zatezanje tijela će zategnuti izbočeni stomak i opuštena muška grudi. Osim što vas čini vitkijim, prozračni materijal poboljšava cirkulaciju krvi, pomažući vam u podršci leđima i održavanju pravilnog držanja.