Pevač Aca Lukas privukao je veliku pažnju kada je pre nekoliko godina objavio svoju autobiografiju “Ovo sam ja” u kojoj je otkrio nepoznate detalje svog turbulentnog života. Najveća polemika u njegovom životu dogodila se sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljnih svađa i uvreda, kao i napada u kojem ju je Lukas navodno prevario sa “šeširom Crvene zvezde”, u knjizi su se pojavili novi detalji, a pevač je otkrio da ga je Sonia navodno prevarila sa košarkašem. Lucas je nakon brojnih svađa napisao da je njihov odnos izuzetno loš i da se sve svelo na zajednički život zbog kćerke i medija. Tada su planirali da otputuju u Sjedinjene Države, ali kada je Lucasu odbijena viza, Sonia je odlučila da ode sama i ostane sa svojim prijateljima u Majamiju.

 

– Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike – piše.

 

 

Mnogi su na osnovu opisa zaključili da se slavni košarkaš Lukas krio pod pseudonimom “Majami” u knjizi poznatog košarkaša Marka Jarića. Lucas je stoga odlučio da Sonju satjera u ćošak, stvarajući joj neugodnu situaciju. – Lucas već neko vrijeme sumnja da ga Sonia vara. Nije mogao da odredi ko je to sve dok jedne noći nije došao na ideju da promeni kartice u svom telefonu i komunicira sa osobom koju je videla u Sonijino ime. Izvori su tada rekli da je bio šokiran kada je saznao da se radi o Jariću.