Lana Jurčević je nedavno doživjela radosnu prekretnicu da je po prvi put postala majka. Prinova je u svijet ušla u renomiranoj Petrovoj bolnici u slikovitom Zagrebu. Srećom, i Lana i dragoceni zavežljaj radosti su u savršenom zdravlju.

 

 

 

Vrijedi napomenuti da je talentovana pjevačica i ranije objavila vijesti o trudnoći tokom ljeta, a podrazumijeva se da joj je ovo putovanje u majčinstvo bilo daleko od šetnje parkom. U šokantnom preokretu, Lana je krajem jula objavila radosnu objavu, otkrivajući svijetu svoju trudnoću. Međutim, samo dvije sedmice kasnije, pojavile su se nepredviđene komplikacije koje su je primorale da donese srceparajuću odluku o otkazivanju svih dugo očekivanih koncerata koji su joj se nalazili u rasporedu.

 

 

 

Nažalost, planirani koncerti u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji otkazani su zbog zdravstvenih problema. Umjetnik iskreno cijeni organizatore i publiku na razumijevanju u ovom izazovnom vremenu. S iščekivanjem punom nade, željno iščekujemo priliku da se ponovo okupimo i ponovo uživamo u tim izuzetnim danima. Kao rezultat komplikacija tokom trudnoće, Lana je primljena u bolnicu na duži vremenski period, gdje se stalno obraćala svojim posvećenim pratiocima na Instagramu i fanovima koji su ih podržavali za utjehu i ohrabrenje.

 

 

 

Podijelivši vijest na svom Instagram nalogu, Lana je sa zadovoljstvom otkrila da je konačno otpuštena iz bolnice u mjesecu oktobru tekuće godine. Lana Jurčević i njen dečko Filip Kratofil nerazdvojni su dugih šest godina. U početku, Lana je odlučila da zadrži njihovu vezu u tajnosti, čuvajući njihovu dragocjenu vezu podalje od znatiželjnih očiju javnosti. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, Lanina naklonost prema Filipu eksponencijalno je rasla, što ju je natjeralo da povremeno podijeli djeliće njihovog prekrasnog putovanja kroz zadivljujuće fotografije.