Stadion ima kapacitet od 8.168 sjedećih mjesta, što znači da može primiti veliki broj gledalaca. Ukupni troškovi projekta iznosili su neverovatnih 3,3 milijarde dinara. Ovo mesto spada u tri grada, među kojima su Leskovac i Loznica, koji su pedantno izgrađeni da zadovolje stroge standarde koje je postavila UEFA.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obilazi nedavno izgrađeni stadion “Kraljevica” u Zaječaru. Vučić trenutno kreće u značajnu posetu stadionu u pratnji nikog drugog do cenjenog predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandra Čeferina. Ova značajna prilika ima veliku važnost jer označava saradnju i drugarstvo između ovih uticajnih ličnosti. Nakon ove posete, i Vučić i Čeferin će krenuti ka očaravajućem gradu Leskovcu, gde ih očekuje uzbudljiva utakmica između Srbije i Bugarske.

Ova utakmica, zakazana za 15 sati, ima ogroman značaj jer će odrediti konačan plasman na veoma traženo EURO 2024. Iščekivanje i uzbuđenje oko ove odlučujuće utakmice su opipljive, jer obje nacije nastoje da osiguraju svoje mjesto na ovom prestižnom turniru . Predsednik Vučić je 11. septembra krenuo u sveobuhvatan obilazak stadiona, istražujući svaki kutak i rupu veličanstvenog sportskog objekta. Predsednik Aleksandar Vučić krenuo je u sveobuhvatan i opsežan obilazak stadiona, odvojivši dovoljno vremena da istraži svaki kutak i rupu veličanstvenog sportskog objekta.

Tokom ovog zadivljujućeg putovanja, on je pomno ispitao i pomno ispitao svaki aspekt, od najsavremenije infrastrukture do pomno uređenog terena za igru, osiguravajući da svaki detalj ispunjava najviše standarde izvrsnosti. Na taj način, predsednik Vučić je pokazao svoju nepokolebljivu posvećenost promovisanju i negovanju razvoja sporta u zemlji, kao i posvećenost sportistima i navijačima da pruži sportsko iskustvo svetskog ranga. – Kako izgleda? Hajde da vidimo kako to izgleda! Stadion izgleda odlično.