Maja Šuput, popularna pevačica koja je poznata po svojim nastupima na svadbama u Hrvatskoj, izazvala je pažnju na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografije svog novogodišnjeg stajlinga na Instagramu. Poznata po bogatstvu koje ulaže u svoj izgled i garderobu, Maja je ovoga puta odlučila iznenaditi svoje pratioce.

 

 

 

Na fotografijama, Maja nosi haljinu napravljenu od srebrnih konfeta koje su prekrile neke intimne delove njenog tela. Ova hrabra kreacija izazvala je živopisne reakcije i komentare među njenim pratiocima. I dok su neki izrazili oduševljenje i opisali je kao “prekrasnu”, drugi su bili podeljeni u mišljenju o njenoj hrabrosti i izboru stajlinga za doček Nove godine.

 

 

 

Maja je u opisu fotografija napisala: “Kaže se da život nema reprizu, ali doček 2024. svakako ima svoju. Spremni za još jednu ludu noć.” Ovom izjavom je dodatno naglasila svoj stav prema ekscentričnom stajlingu i spremnost da uživa u novogodišnjoj noći na jedinstven način.Ovaj hrabar izbor stajlinga Maje Šuput privukao je pažnju javnosti, potvrđujući njen status pevačice koja se ne libi eksperimentisati sa svojim izgledom. Dok su mnogi hvalili njen smeli pristup modi, neki su izrazili zadršku, ističući da je haljina izazvala različite reakcije na društvenim mrežama. Bez obzira na kontroverze, Maja je pokazala svoju jedinstvenu estetiku i spremnost da se izrazi kroz modu na svoj autentičan način.

 

 

 

Maja je u opisu fotografije izrazila da, iako se uvriježeno vjeruje da život ne nudi drugu šansu, 2024. godina se pokazala kao izuzetak. Pokazujući svoju sklonost ekscentričnoj modi i svoj entuzijastičan pristup proslavi Nove godine, željno iščekuje još jednu nezaboravnu i nekonvencionalnu noć koja je pred nama. Majino prisustvo na društvenim mrežama izazvalo je širok spektar reakcija, jer je dosljedno ostala vjerna svom jedinstvenom stilu da svojim izgledom plijeni pažnju i izaziva različite reakcije.