Dragana Milkovich će večeras izvesti prvi od dva koncerta u Areni. Kako je emisija polako pristizala, veliki broj fanova je pojurio na svoja mjesta i što je prije moguće zauzeo svoja mjesta kako bi uživali u ovom velikom nastupu. Suprug Dragane Mirković Toni Bijlić došao je na prvu polovinu recitala sa ćerkom Manuelom i sinom Markom, a porodica je bila veoma raspoložena. Pozirali su predstavnicima medija, a zatim su se uputili u središnju ložu da pogledaju spektakl. Sve je bilo spremno za revoluciju i noć pomeranja granica, a samo nekoliko minuta prije koncerta najveća domaća zvijezda otkrila je za Courier šta je sve potrebno biti u društvu armije ljudi koji godinama vole i prate njenu kreativnost Zajedno se osjećala sretno i uzbuđeno.

 

– Dugo smo čekali ovaj trenutak i jedva čekam da izađem na binu. Nestrpljiva sam da svi zajedno pevamo i širimo ljubav. Ovaj koncert će biti samo delić zahvalnosti svima koji su uz mene godinama i zbog kojih sam ovde gde jesam. Srećna sam i neizmerno ponosna. Posebno se radujem jer je projekat humanitarnog karaktera i sreću će doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je to najpotrebnije – izjavila je Dragana.

 

Podsetimo, Dragana Mirković je još jednom poslala poruku ljubavi regionu najavom da će se odreći prihoda cele turneje „Do poslednjeg daha“ kako bi podržala one kojima je najpotrebnija. Ovaj humani čin, nezapamćen u istoriji domaće muzičke scene, dobio je podršku širom sveta, a najdirljivija poruka stigla je od deteta koje će postati prva muzička zvezda i organizacija “Srbi za Srbe” koja će imati dugogodišnju odnos sa Draganom partnerski.