Milan Milošević, poznati voditelj popularne emisije “Elita”, posebno je gostovao u renomiranom tok šou “Magazin In” koji vodi talentovana autorka i voditeljka Sanja Marinković. Ovo pojavljivanje označilo je njegov povratak na veoma gledanu Pink televiziju nakon kratke pauze.

Tokom svog govora, dotakao se širokog spektra tema, ali jedna posebna tema izazvala je žestoku debatu o tome u kojoj mjeri roditelji mogu potencijalno da izazovu pustoš u životima svoje djece u različitim aspektima. Kako se rasprava odvijala, ispričao je zadivljujuću anegdotu iz vlastitog djetinjstva koja je dodatno rasvijetlila ovu stvar.

Zaista, bila je to zaista uznemirujuća situacija jer je moj otac imao potencijal da potpuno razbije put koji sam zamislio za svoj život. Taman kada sam krenuo da pređem iz osnovne škole u cenjenu glumačku akademiju u Beogradu, gde sam dobio brojne preporuke za svoj izuzetan talenat, dogodio se poražavajući preokret. Vidite, ja sam već počeo da se afirmišem u svetu pozorišta, pošto sam imao privilegiju da nastupam u renomiranom pozorištu „Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici. Uvaženi glumci sa kojima sam radila bili su nevjerovatno podrška i ohrabrili su me da ostvarim svoje snove s najvećom odlučnošću.

Međutim, moje težnje su bile zasjenjene okrutnom realnošću mojih finansijskih prilika. Našao sam se zarobljen u mreži siromaštva, nesposoban da priuštim neophodne resurse i mogućnosti koje bi me dalje pokrenule u mojoj glumačkoj karijeri. Taman kada sam pomislio da stvari ne mogu biti gore, dogodilo se nezamislivo. Moj rođeni otac, osoba koja mi je trebala biti najveća podrška, donio je odluku koja će zauvijek promijeniti tok mog života.