Jutros se u Novom Sadu dogodila izuzetno uznemirujuća svađa koja je privukla pažnju posmatrača. Uznemirujući incident snimio je zabrinuti prolaznik koji je cijeli incident brzo snimio na svoj mobilni telefon. Video koji je podijeljen na različitim platformama društvenih mreža prikazuje žestoku svađu u kojoj su učestvovala dva muškarca i ženu. Može se zaključiti da je spor u početku proizašao iz neslaganja između pojedinaca. Jedan od muškaraca adolescenata silovito je gurnuo mladu ženku, zbog čega je izgubila ravnotežu i na kraju se srušila na nemilosrdnu betonsku površinu.

 

 

Kratko je ležala nepomično, njen delikatan oblik suprotstavljen surovosti njenog okruženja. Ubrzo nakon što je djevojku gurnuo jedan mladić, druga mlada osoba je brzo krenula u fizičke obračune sa krivcem. Shodno tome, početna konfrontacija je brzo evoluirala u žestoki spor, koji se odvijao usred užurbane ulice. Uprkos njenim ozbiljnim naporima, uznemirena devojka nije mogla da efikasno interveniše i razdvoji dvojicu boraca.Neka ovaj uznemirujući snimak posluži kao poziv za buđenje svijetu kojem je očajnički potrebno iscjeljenje i jedinstvo, gdje takvi prizori brutalnosti postaju ništa drugo do daleka uspomena.

 

 

U zastrašujućoj sceni snimljenoj kamerom u Novom Sadu, odigrala se uznemirujuća tuča, koja je ostavila posmatrače šokirane i zbunjene. Sve je počelo kada je jedan muškarac na silu gurnuo djevojku, zbog čega je pala na hladan, nemilosrdan pod.

 

 

 

Kao da situacija već nije bila dovoljno uznemirujuća, brzo se umiješao drugi čovjek, koji je pokrenuo haotičan lanac događaja koji će zauvijek progoniti prisutne. Kako je borba i dalje bjesnila, nekada užurbana ulica pretvarala se u nadrealno bojno polje agresije i haosa. Prolaznici su ostali zaleđeni, a srca su im lupala mešavinom straha, šoka i bespomoćnosti.