Marko Miljković, bivši učesnik “Velikog brata” i rijalitija “Zadruga”, prenoćio je u policijskoj stanici nakon obilaska Urgentnog centra i bolnice “Laza Lazarević”, gde će provesti 48 sati.

Zatim objasnio zašto. Odnosno, kako je Marko tvrdio, bilo je vremena kada su komšije sa sprata bacale smeće na njegovu terasu i, uprkos svim upozorenjima, nisu imale nameru da menjaju situaciju. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da zaustavi svoje komšije, Marko je kupio 30 jaja i sam ih bacio na njihov balkon, nakon čega se sukobio s policijom. Kada ga je policajac pitao zašto nije prijavio slučaj nadležnima, Marko je odgovorio:

Ne mogu da zovem policiju jer idem gore i kucam na vrata da zamolim da se obračunaju sa prljavštinom po mom stanu! Preneli su to investitorima i nisu čak ni rekli: “U redu, uzećemo” ili bilo šta, već su to preneli investitorima i u tom trenutku sam otišao i uzeo 30 jaja i bacio ih. van. Oni su na svojoj terasi! Dobro, dobro došli u moj stan da vidite šta se dešava… Ja ću sve to srediti, da znate! Sve sam ovo snimio samo da ti javim! Mogu da te snimim, znam to dobro, znam dobro… Želim ti sve najbolje i sve najbolje – rekao je na kraju Marko, video se pojavio na kanalu “Sikter Shorts”.

Ubrzo nakon toga, Currierova ekipa fotografisala je Marka Mirkovića kako ga pregledavaju u Urgentnom centru, kako navode mediji, dok je policija pokušavala da ga smiri. On je dole. Lunin suprug, u pocepanoj majici, u modricama i vidno ljut, našao se na licu mesta. Potukao se i tokom tuče zadobio povrede glave i posekotine, nakon čega je rekao: – Pogledaj mi ruke, sve su u modricama. Zato što sam bacio 60 jaja na svoju komšinicu jer je ona bacila prljavštinu na moju terasu. Moja žena je bila sama kod kuće sa djecom, a i mene su tukli. Molim vas, recite mojoj ženi da sam dobro. Nisam pio vodu četiri sata. Htjeli su napraviti testove da vide da li sam dobro. “, vikao je Mirković sa sredine kola Hitne pomoći.

Kada je Miljkovic vidio medije na mjestu događaja, nasmiješio se i podigao ruke da pokaže da su mu stavljene lisice. On je zadržan zbog remećenja javnog reda i mira i brzo je prevezen na pregled u bolnicu “Laza Lazerević”. Prema pisanju medija, Marko je osetio da je pio i nesuvislo je rekao: “Šta je 160 kilometara na sat…”, zbunivši ljude oko sebe. Izveden je i iz bolnice, vidno ljutit, i odvezen policijskim automobilom u nepoznatom pravcu.

Ništa strašno se nije desilo, osim njegovog nastupa, ali meni je to bilo normalno. Firma koja je gradila zgradu je napravila grešku i kada su postavili ogradu nisu je ofarbali kako treba pa je počela da se ljušti pa su sada počeli da je popravljaju, idući od stana do stana popravljajući je. Jučer su došli odavde i jutros su došli u naš stan a mene nije bilo kod kuće, imala sam obavezu i srećom nisam bila kod kuće. Radio sat vremena i onda je došao na vrata i agresivno pitao šta se radi i bahato, valjda se tako i dogodilo. Zatim je napravio haos oko zgrade. Došla je policija, upozorila ga i privela – progovorila je komšinica, pre nego što je otkrila njihovu vezu:

Ovo mi je sve jako neprijatno. Izvještavamo ih redovno. Prijavljen je stambenoj upravi i iz priča sam čuo da je imao problema i da je provalio u komšijin stan. Nisam očekivao takvo ponašanje, a kamoli da je majstor jutros bio kod kuće, ne znam šta treba. Iznenadio sam se da je pao na terasu, ali to je bilo pola sata rada i to je uradio investitor, nisam ja angažovao radove. Sada moram očistiti terasu koja je prekrivena jajima. Sve je izgorjelo i nije bilo lako očistiti. Imam dve male bebe kod kuće i trudnu ženu koja je u petom mesecu trudnoće i pod stresom je – iskrena je komšinica u intervjuu za Currier. Osim sukoba sa komšijama, Milkovich je u jednom trenutku imao i nalet sa policajcem kojeg je želeo da pretuče.